Life

Hipermarketul din România care vrea să își spulbere concurența. Lidl și Kaufland au probleme după această ofertă. Clienții pot lua ulei gratis

Ce hipermarket din România vrea să își spulbere concurența prin a oferi ulei gratis clienților. Lidl sau Kaufland ar putea avea de pierdut.
02.05.2024 | 07:36
Hipermarketul din Romania care vrea sa isi spulbere concurenta Lidl si Kaufland au probleme dupa aceasta oferta Clientii pot lua ulei gratis
Hipermarketul care îți oferă gratis ulei. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Un hipermarket din România are o ofertă greu de refuzat pentru clienții care îi trec zilnic pragul și despre care puțini au habar. Își va întrece concurența în mod cert. Se dă ulei gratuit, dar cu o singură condiție.

Hipermarketul din România care îți oferă ulei gratuit

În ideea de a proteja cât mai mult natura, reprezentanții de retailer-uluri apelează la diferite metode de educare a clienților în acest sens. Scopul este și acela de a nu se mai face risipă de ambalaj sau risipă alimentară.

ADVERTISEMENT

Carrefour are o campanie, inițiată din 2022, prin care încurajează reciclarea uleiului alimentar. S-a observat că mulți români aruncă o catitate mare de ulei, după ce gătesc cu acest ingredient. Fie că-și dau seama sau nu, dar afectează mediul înconjurător.

Persoanele care vor aduce în următoarea perioadă patru litri de ulei folosit, la supermarket, vor primi în schimb o sticlă de ulei, de 1 litru, fără niciun cost. În plus, se mai cere ca uleiul să nu aibă reziduuri, să fie vegetal și să fie pus în PET-uri sigilate cât mai bine.

ADVERTISEMENT

Campania este valabilă pentru orice magazin Carrefour, din orice zonă a țării. Așadar, ați face bine să profitați de ea, având în vedere gratuitatea de care puteți avea parte. La fața locului puteți cere informații suplimentare, dar este util ca în prealabil să consultați regulamentul.

”În momentul schimbului clienții vor întocmi împreuna cu un reprezentant Carrefour un Proces Verbal în care vor fi trecute: numele și prenumele, cantitatea predata și cantitatea primită, data și locul. Sunt considerate uleiuri alimentare uzate, toate uleiurile care sunt comestibile indiferent de natura lor (ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de in, ulei de semințe etc.)

ADVERTISEMENT

Campania va fi semnalizata la raft si receptie clienti, prin intermediul unor afişe. Organizatorul nu va fi fãcut rãspunzãtor pentru semnalizarea incorectã/incompletã la raft a campaniei, cauzatã de cãderea de la raft, deteriorarea sau amplasarea incorectã a afişelor”, apare în regulamentul celor de la Carrefour.

Dacă nu respectați termenii impuși, cei patru litri de ulei vă pot fi rezufați cu ușurință. ”Organizatorul îşi rezervã dreptul de a refuza schimbul de ulei nou pe ulei uzat în cazurile în care are suspiciuni cu privire la conținutul recipientului, tipul uleiului, integritatea si igiena ambalajului., nefiind, în acest caz, obligat sã justifice în scris refuzul sãu”, mai apare notat în regulament.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă aduci mai puțin de patru litri de ulei

Dacă vei aduce o cantitate mai mică de ulei, decât cea solicitată, află că nu vei mai beneficia de sticla gratis, de 1 litru. Totuși, îți va fi preluat produsul consumat de către cei responsabili, cu scopul reciclării, respectiv protejării mediului înconjurător.

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Piața imobiliară. O nouă explozie a prețurilor
Piața imobiliară. O nouă explozie a prețurilor
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori