Simona Halep

Horia Tecău, anunț inedit despre parteneriatul cu Simona Halep! ”Veți vedea o surpriză”

16.05.2019 | 20:00
Horia Tecau anunt inedit despre parteneriatul cu Simona Halep Veti vedea o surpriza

Tenismenul Horia Tecău a făcut un anunț inedit despre parteneriatul cu Simona Halep, alături de care a jucat în proba de dublu mixt la mai multe turnee de Grand Slam. Cei doi își doresc să participe în această probă și la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, după ce nu au putut să facă pereche la Rio de Haneiro, deoarece Halep a decis să nu meargă în Brazilia din cauza virusului Zika.

Horia Tecău, anunț inedit despre parteneriatul cu Simona Halep:” Vom ajunge la Tokyo cu şanse la medalie”

”Până la Jocurile Olimpice eu şi Simona ne dorim să participăm la o probă de dublu mixt. Nu la Roland Garros. Ea va trage acolo să câştige la simplu, dar veţi vedea o surpriză anul acesta. Ne vom orienta către alte turnee, nu vreau să spun care deocamdată. Simona este o jucătoare excepţională şi de fiecare dacă când am jucat cu ea a reuşit să se adapteze foarte repede la situaţiile de joc. Aşa că o dată ce ştim că suntem calificaţi la Jocurile Olimpice putem face un program de pregătire şi vom ajunge la Tokyo cu şanse la medalie”, este anunțul făcut de Horia tecău despre parteneriatul cu Simona Halep.

”Sper să mă calific în primul rând pentru proba de dublu, pentru că aşa voi avea ocazia să particip şi la dublu mixt. Iar o dată calificaţi, pentru mine medalia la dublu sau dublu mixt e la fel de importantă. În proba de dublu mixt, la Olimpiadă se califică 16 echipe, aşa că în acest moment noi am putea merge doar cu o singură echipă prin prisma clasamentului, adică Simona Halep şi cu mine”, a declarat Horia Tecău la Digi Sport Matinal.

Simona Halep nervoasă în timpul unui meci jucat la turneul de la Madrid
Simona Halep nervoasă în timpul unui meci jucat la turneul de la Madrid

”Simona Halep poate să câștige din nou la Roland Garros”

Horia Tecău este de părere că Simona Halep își poate apăra trofeul câștigat anul trecut la Roland Garros. ”Simonei îi place să joace acolo. Poate să câştige din nou la Roland Garros. Ea poate să câştige orice turneu la care participă. Are această capacitate şi ştiu că îşi doreşte foarte mult”, a spus în încheiere cel mai bun tenismen de dublu a României la acest moment.

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, diind învinsă de cehoiaca Marketa Vondrousova, scor 6-2, 5-7, 3-6. Pentru campioana noastră urmează câteva zile de pauză în care își va încărca bateriile înainte să plece la Paris să-și apere titlul din 2018. Vestea proastă pentru româncă este că ar putea coborî destul de mult în clasamentul WTA după eșecul din capitala Italiei.

Tags: