Sport

Veste mare primită de Horia Tecău după retragerea din activitate. A câștigat definitiv un proces imobiliar

Horia Tecău (36 de ani) și-a anunțat retragerea din activitate după Turneul Campionilor desfășurat săptămâna trecută la Torino. Sportivul a primit recent o veste bună de la judecători, într-un proces cu miză imobiliară.
22.11.2021 | 12:38
Veste mare primita de Horia Tecau dupa retragerea din activitate A castigat definitiv un proces imobiliar
Horia Tecău s-a retras din activitate și intenționează acum să-și deschidă o academie de tenis
ADVERTISEMENT

Pe 18 noiembrie, după ultimul meci susținut la Turneul Campionilor de la Torino, unde a făcut pereche cu Kevin Krawietz, Horia Tecău a făcut marele anunț al retragerii, după o carieră prodigioasă în tenis.

”Sunt copleșit de o mulţime de emoţii acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces.

ADVERTISEMENT

Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”, a notat emoționat constănțeanul, la despărțirea de sportul care i-a adus celebritatea.

Bornele carierei lui Horia Tecău: dublu campion de Mare Șlem, argint olimpic, câștigător al Turneului Campionilor

Într-o carieră întinsă de-a lungul a 18 ani, Horia Tecău a cucerit 38 de trofee la dublu, disputând alte 24 de finale. Cele mai importante titluri sunt cele două de Mare Șlem, cucerite la Wimbledon în 2015 și la US Open în 2017, ambele alături de Jean-Julien Rojer, dar și izbânda de la Turneul Campionilor, din 2015.

ADVERTISEMENT

Alături de Florin Mergea, Horia Tecău a obținut și medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016. Ca jucător profesionist, Horia Tecău a câștigat peste 5,5 milioane de dolari în carieră.

Horia Tecău a strâns peste 5 milioane de dolari din tenis

”E o decizie pe care o simt de ceva timp și la un moment dat urma să se întâmple. De vreo doi ani joc mai puține turnee pentru a fi mai bine fizic. Încet, încet am ajuns în punctul în care îmi doresc să mă bucur de viață altfel. Am nevoie de o pauză, de o resetare, să încerc să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă.

ADVERTISEMENT

Totuși, pauza nu va dura foarte mult, pentru că voi face alte lucruri care să-mi facă plăcere. Viața personală e pe primul loc acum. Am fost plecat mult timp, m-am dedicat tenisului de foarte devreme”, a afirmat Tecău pe aeroport, la sosirea de la Turneul Campionilor.

Implicat de ceva vreme în afaceri imobiliare, majoritatea în Constanța, Horia Tecău intenționează să-și deschidă și o academie de tenis, după modelul celei pe care o deține Victor Hănescu (40 de ani), fost număr 26 ATP (2009).

ADVERTISEMENT

Horia Tecău a câștigat definitiv un proces

Potrivit informațiilor FANATIK, Horia Tecău a primit recent o veste bună din partea judecătorilor, într-un proces demarat la începutul acestui an și care avea ca obiect ”plângere împotriva încheierii de carte funciară”.

”Solutia pe scurt: DECIDE: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă nr. 6258/28.05.2021 pronuntata de Judecatoria Constanţa in dosarul nr. 1679/212/2021, în sensul că: Admite plângerea de carte funciară formulată de către petentul TECĂU HORIA – VLAD împotriva încheierii de respingere de reexaminare nr. 160805 pronunţată la data de 07.01.2021 în dosarul nr. 160805/04.12.2020 al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa – Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa.

Anulează încheierea de respingere de reexaminare nr. 160805 pronunţată la data de 07.01.2021 în dosarul nr. 160805/04.12.2020 al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa – Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa.

Dispune intabularea dreptului de proprietate asupra imobilului teren în suprafaţă de 449 mp, situat în municipiul Constanţa, str. Govora nr. 8, lot 2 (fosta parcelă A701/47, judeţul Constanţa, în favoarea petentului TECĂU HORIA – VLAD în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 339/21.09.2020 privind atribuirea în proprietate a unui teren situat în municipiul Constanţa numitului TECĂU HORIA – VLAD – cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Definitivă. Pronuntata prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 05.11.2021”, au hotărât magistrații în favoarea lui Horia Tecău, potrivit informațiilor FANATIK

ADVERTISEMENT
Tags:
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de...
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat de 50 de ani, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Cum e bine să plătești în Grecia. Cash sau card? Ce spun turiștii...
Cum e bine să plătești în Grecia. Cash sau card? Ce spun turiștii care au testat variantele
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi....
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă