Life

Horoscop august. Trei zodii care vor avea o perioadă de aur în a doua parte a lunii

04.08.2020 | 23:57
Horoscop august Trei zodii care vor avea o perioada de aur in a doua parte a lunii
ADVERTISEMENT

Astrologii au aflat care sunt veștile și evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale în luna august. Potrivit acestora, trei dintre cei 12 nativi se vor bucura de o perioadă de aur, în special în a doua jumătate a lunii când totul se așază în favoarea lor.

Dacă până acum lucrurile nu au ieșit așa cum și-au dorit, acum este momentul să strălucească și să iasă la lumină cu felul lor de a fi sau cu ideile și planurile pe care le au în minte. Este un moment bun pentru noi începuturi, dar mai ales pentru consolidarea relațiilor vechi.

ADVERTISEMENT

Descoperă și citește în cele ce urmează care sunt cele 3 zodii pentru care planetele se aliniază în toate. FANATIK îți aduce previziunile complete pentru acestea, află-le și tu!

Horoscop luna august. Zodiile care au parte de o perioadă de nota 10

Fecioară

Nu-ți mai face griji din punct de vedere financiar, în august vei avea de ajuns pentru toate planurile tale. Mare grijă, nu cheltui banii pe lucruri inutile și investește-i într-o afacere de succes, nu duci lipsă de idei. Sau poți renova locuința, ar avea nevoie de o schimbare.

ADVERTISEMENT

Relația amoroasă a intrat în cele din urmă pe făgașul normal și ești mai hotărât ca niciodată să o duci la nivelul următor. Ia-ți inima în dinți și cere-i mâna partenerului de viață. Cu siguranță, nu se va aștepta la așa ceva. Răspunsul va fi unul pe măsură.

Săgetător

Te așteaptă o perioadă în care tot ce-ți pui în minte se împlinești. Fii realist și nu visa la cai verzi pe pereți, numai așa te vei bucura din plin de norocul care te lovește. Ești preferatul astrelor la finalul lunii august când toate lucrurile se așază spre bunăstarea ta sufletească.

ADVERTISEMENT

Distrează-te, simte-te bine și creează-ți cât mai multe amintiri frumoase. Ia-ți gașca de prieteni și mergi în vacanță, munca de la birou mai poate aștepta câteva zile. Bucură-te de vară și de vremea frumoasă, stai mai mult afară, în natură.

Vărsător

Nu te lăsa învins de obstacolele ieșite în cale și demonstrează că ești mai puternic decât lași să se vadă. Lupta continuă și asiduă cu grijile și problemele te va învăța să apreciezi mai mult lucrurile cu adevărat importante din viața ta, cum ar fi timpul petrecut cu familia.

ADVERTISEMENT

Este momentul ideal să închizi ușa trecutului și să te concentrezi pe clipa de față. Profită de ce ai acum, nu te gândi nici măcar la ziua de mâine. Râzi cu gura până la urechi și fii fericit, relația de iubire merge perfect. Ce ți-ai putea dori mai mult?

ADVERTISEMENT