Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 21 ianuarie 2021. Tensiunile și certurile sunt la ordinea zilei

21.01.2021 | 09:36
Horoscop Camelia Patrascanu joi 21 ianuarie 2021 Tensiunile si certurile sunt la ordinea zilei
ADVERTISEMENT

Horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru ziua de joi, 21 ianuarie 2021, anunță activarea multor planuri și proiecte, mai ales de când semnele zodiacale au intrat în zodia Vărsător.

Nativii nu beneficiază de foarte multe resurse materiale și financiare, însă potrivit astrologului de la antena3.ro aceștia vor avea parte de creativitate și imaginație din plin.

ADVERTISEMENT

Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru fiecare zodie la rând. Astrologul ne spune care sunt cei care se răzgândesc în luarea unor decizii, dar și cine știe ce are de făcut mai departe.

Horoscop Camelia  Pătrășcanu pentru joi, 21 ianuarie 2021, pentru toate semnele

Berbec

Când credeai că ai totul pus la punct trebuie să schimbi planuri. Realizezi că unele idei nu se pot îndeplini din lipsă de bani sau pentru că nu ai cu cine să colaborezi.

ADVERTISEMENT

Taur

A te răzgândi este la ordinea zilei pentru tine. Poți lua niște decizii radicale, deși până te curând erai pregătit să mergi pe alt traseu în viață.

Gemeni

Astrele te sfătuiesc să fii atent la sănătate dacă ești pe punctul de a pleca într-o călătorie. Primești vești contrare de la persoane din străinătate sau din alte localități.

ADVERTISEMENT

Rac

Planurile și ideile tale suferă niște modificări pe ultima sută de metri. Din păcate, te-ai bazat pe o persoană care acum a abandonat misiunea.

Leu

Momente de cumpănă legat de domeniul afacerilor. Nu mai poți conta pe o persoană de încredere și există riscul să se strice parteneriatul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tensiuni și dispute legat de obținerea unor chestiuni administrative. S-ar putea să nu primești avizele necesare sau nu reușești să te înțelegi cu superiorii.

Balanță

Observi că unele persoane din jurul tău nu-și fac datoria. Certurile se pot isca și pentru că ceilalți nu văd lucrurile la fel de responsabil ca tine.

Scorpion

Lipsa de energie și de chef te determină să ajungi în niște situații limită. Tensiunea s-ar putea îndrepta și spre relația cu partenerul de viață, nu numai la serviciu.

Săgetător

Se cere foarte mare atenție la comunicare. Există șanse foarte mari să rănești o persoană dragă cu vorbele tale sincere și directe.

Capricorn

Banii sunt o problemă, mai ales când nu îi ai. Vezi ce cheltuieli faci, ar fi cazul să nu împrumuți pe nimeni. Tandrețea va compensa azi.

Vărsător

Tensiuni și conflicte legat de familie, muncă sau propria persoană. S-ar putea să fii supărat pe tine pentru deciziile luate în ultima vreme.

Pești

Nu te lăsa influențat de părerile celor din jur. Știi foarte bine ce poți să faci și ce nu. E foarte important să ții cont de intuiție.

ADVERTISEMENT