Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu luna mai 2024. Vești uluitoare pentru Gemeni, Lei și Scorpioni

Horoscop Camelia Pătrășcanu luna mai 2024. Prima jumătate a lunii va fi unică pentru câteva zodii. Avem previziunile momentului!
28.04.2024 | 14:42
Horoscop Camelia Patrascanu luna mai 2024 Vesti uluitoare pentru Gemeni Lei si Scorpioni
Horoscop Camelia Pătrășcanu luna mai 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luna mai 2024 va fi una benefică pentru foarte multe semne zodiacale. Astrologul a făcut previziunile, în exclusivitate pentru FANATIK.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna mai 2024

Este o perioadă în care avem multe planete în Berbec și Taur, semne ale personalității și individualității. Vrem să facem parte din contexte în care e nevoie de noi și ne putem arăta dibăciile. Nu dormim pe noi, nu dormim în papuci.

ADVERTISEMENT

Începutul de mai e cu o lună care traversează Vărsătorul și suntem atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Din 3-4 mai, Luna ajunge în Pești, unde întâlnește Saturn și Neptun. Avem un orizont mai larg și activăm cu mai multă intuiție lucrurile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. 7, 8 și 9 mai sunt zile foarte prospere, datorită conjuncției Uranus-Jupiter. Unii obțin direct bani, chiar au șansa unui aranjament financiar foarte bun, surprinzător, care apare neașteptat. În a doua săptămână, avem niște aspecte fabuloase pe comunicare. E important să acumulăm cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt foarte energici, nu au răbdare, deci nu trebuie să ne supărăm pe cei care au înflăcărare, entuziasm și elan. Unii abia acum se dezmorțesc și au sentimentul că se trezesc dintr-un somn. Câștigă bani, descurcă o problemă financiară.

Taurii, cu Marte într-o zonă discretă a hărții lor, e bine să facă economie de energie. Nu e calea lor efortul fizic, cel puțin acum. Chiar sănătatea e subliniată și trebuie să înțeleagă care sunt prioritățile lor legate de stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Gemenii au interes pentru a face parte din acțiuni colective, dar trebuie să selecteze ce li se potrivesc. Participă la consfătuiri, comunicări. Au parte de ieșiri în societate, de întâlniri cu oamenii care îi apreciază.

Racii au o perioadă care aduce putere. Marte e în zona prestigiului, a carierei. Sunt interesați să li se acorde respect, să fie luați în seamă. Au o atitudine poate intransigentă. Au curajul să spună lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc încurajări importante

Leii pot face călătorii, pot colabora cu persoane din străinătate. Pot primi invitații de la parteneri din străinătate, mai ales dacă nu au explorat anumite domenii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. Fecioarele au încurajări din partea unor persoane care le cunosc. E bine să fie receptive la îndrumările pe care le primesc. După 7 mai se deschide partea de comunicare. E vorba de o comunicare la nivel înalt, unde au șanse să reușească.

Balanțele comunică mai bine cu oameni cunoscuți. Prin niște oameni pot ajunge la persoane relevante pentru parteneriatele care se pot închega. E bine că au curajul să spună ce pretenții au.

Scorpionii au de lucru în această perioadă. Marte e în zona muncii și le place ritmul nou de lucru. Au pătrățica lor și acolo au foarte mare viteză, căci pe bucățica lor nu sunt frânați sau dirijați de alții.

Săgetătorii au energie bună

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2024. Săgetătorii au o stare de energie foarte bună, au umorul la ei, nu iau nimic în tragic. Sunt inventivi și creativi, dar și foarte liberi. Găsesc scurtătura scurtăturii și simplifică niște operațiuni profesionale.

Capricornii au mai multă energie în casă, nu pentru a dormi, ci pentru a reorganiza casa, a face îmbunătățiri. Își folosesc dibăcia tehnică în a îmbunătăți confortul.

Vărsătorii au energie mentală, au tot felul de idei. Riscă să se împrăștie în mai multe direcții, așa că trebuie să fie mai atenți la resursele pe care le au, adică ce pot face acum. Nu au voie să risipească nimic, ci să folosească la maximum tot ce au în acest moment.

Peștii sunt foarte orientați spre bani. Dau din coate pentru a câștiga. Negociază niște onorarii și știu să argumenteze, să își recunoască valoarea. Au o anumită linie de operațiuni astfel încât să rezolve cât mai multe lucruri.

 

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor