Life

Horoscop karmic 29 aprilie – 5 mai 2024. Paște nefericit pentru trei zodii

Horoscop karmic 29 aprilie - 5 mai 2024. Paștele va fi unul complicat pentru trei zodii și asta doar din cauza gândurilor lor prăpăstioase.
27.04.2024 | 19:30
Horoscop karmic 29 aprilie  5 mai 2024 Paste nefericit pentru trei zodii
Horoscop karmic 29 aprilie - 5 mai 2024. Foto: Canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 29 aprilie – 5 mai 2024. Pentru trei zodii, Paștele nu va fi unul tocmai fericit și nu pentru că apar necazuri în viețile lor, ci pentru că nu vor sau nu reușesc să scape de anumite gânduri negative.

Horoscop karmic 29 aprilie – 5 mai 2024

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt cele care își fac tot felul de scenarii, unele mai pesimiste decât altele, legate de viitorul lor profesional. Îngândurarea excesivă le poate fura din bucuria petrecerii sărbătorii alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

N-ar fi de mirare să găsiți la masa de Paște fețe posomorâte, persoane care să n-aibă nici măcar chef de salutat din cauza scenariilor care le survolează mintea. Sfatul astrelor este să renunțe, măcar pentru câteva zile, la toate gândurile prăpăstioase.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână destul de interesantă din punct de vedere karmic. Racii reiau legătura cu o persoană pe care au tot evitat-o. E vorba de o persoană pe care acum o înțeleg mai bine. Scorpionii demonstrează că sunt capabili de empatie. Peștii fac niște cadouri surprinzătoare pentru cei dragi, din partea Iepurașului.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ trag cu arcul dreptății

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au de stabilit niște termeni și termene cu privire la realizările pe care vor să le bifeze. Berbecii sunt ceva mai ancorați în realitate și extrem de harnici. Leii sunt un pic mai delăsători. Dacă sunt împinși de la spate, vor izbuti și ei.

Săgetătorii se focusează pe liniștea lor interioară, iar astrele îi vor ajuta să găsească armonia de care au nevoie pentru psihicul lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 29 aprilie – 5 mai. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână în care li se recomandă să nu mai ascundă nimic din ce simt și cred. E timpul să pună piciorul în prag, indiferent de felul în care ar putea reacționa ceilalți. Cea mai bună minciună este, până la urmă, adevărul. Oricât de dureros ar fi pentru unii, oricât de multe victime ar face, e bine să fie spus.