Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 6 iulie 2020. Racul se liniștește pe plan amoros

06.07.2020 | 10:03
Horoscop Camelia Patrascanu luni 6 iulie 2020 Racul se linisteste pe plan amoros
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 6 iulie 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu aduce evenimente din trecut care au fost amânate în ultima vreme, iar acum în sfârșit, își găsesc rezolvarea.

Potrivit cunoscutului astrolog de la Antena 3 semnele zodiacale au parte, în general, de o zi minunată din foarte multe puncte de vedere, în special în privința iubirii.

ADVERTISEMENT

Gemenii găsesc o soluție în plan financiar, în timp ce Balanța are nevoie de acceptul familiei. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscop Camelia Pătrășanu pentru luni, 6 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ești ferm pe poziții și știi ce-ți dorești de la viață. În sfârșit, iei atitudine și îți aperi opiniile și ideile pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Taur

Ieșirea dintr-o situație complicată și încurcată cu autoritățile se rezolvă într-o clipită. Acte importante de făcut sau de semnat.

Gemeni

O idee genială în plan financiar te scoate din impasul în care ai intrat în ultima vreme. Ai răbdare, totul se va rezolva cât ai zice pește.

ADVERTISEMENT

Rac

Fie că este vorba de dragoste, fie că este vorba de afaceri lucrurile se liniștesc, se limpezesc și intră pe făgașul normal.

Leu

Soluție ingenioasă legat de problemele pe care le ai. Reușești să-i impresionezi pe cei din jur, unii găsind rezolvarea ta de-a dreptul miraculoasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este cazul să nu mai stai în dubii și să nu mai pierzi timpul. Ai o idee de afaceri foarte bună, pune-o în aplicare până nu ți-o iau alții înainte.

Balanță

Ai de făcut o corecție, dar pentru asta ai nevoie de acordul familiei. Stai de vorbă cu ei, vei vedea că acceptul lor nu va întârzia să apară.

Scorpion

Rezolvarea unor probleme din trecut îți oferă energie pentru a-ți desfășura în continuare activitatea pe care o ai pe plan profesional.

Săgetător

Banii împrumutați prietenilor se întorc la tine, la fel și unele venituri suplimentare. E cea mai bună ocazie să pui bani deoparte, la pușculiță.

Capricorn

Gânduri legat de planurile pentru viitor. Deciziile pe care le iei azi vor cântări greu legat de destinul pe care trebuie să-l urmezi.

Vărsător

Ziua nu începe tocmai pe roz, dar apoi te mobilizezi și reușești să iei cele mai bune hotărâri. Se anunță o zi perfectă, una specială.

Pești

Întâlnire crucială cu o persoană din trecut. Mergi pe mâna destinului și vezi ce-ți poate spune această persoană care a intrat în viața ta.

ADVERTISEMENT