Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 23 noiembrie 2021. Nativul Rac este de neoprit

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 23 noiembrie 2021. Unele zodii au o intuiție foarte bună, iar altele sunt productive și se bucură de reușite.
23.11.2021 | 09:37
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 23 noiembrie 2021. Nativul Rac este de neoprit
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 23 noiembrie 2021. Previziunile complete pentru fiecare zodie. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu anunță o zi cu sfaturi utile și intuiție bună pentru unii nativi astăzi, marți, 23 noiembrie 2021. Astrologul de la Antena 3 a anunțat previziunile detaliate pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 23 noiembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Nativii Berbec au o foarte bună intuiție și acțiune atunci când vine vorba de averea lor, pe care fac eforturi să o protejeze. Fac niște manevre foarte bune.

Taur

Astăzi au parte de discuții și nu trebuie să se sperie dacă acestea sunt în contradictoriu. Până la urmă ajung la o înțelegere sau la asigurări.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Aceștia au banii protejați, banii obținuți din muncă și din diverse activități. Au un mod mai bun și mai eficient prin care își valorifică abilitățile profesionale. Este o zi foarte bună pentru Gemeni.

Rac

Racii știu foarte bine ce își doresc și ce au nevoie, ala că au propria lor țintă. Nu se lasă intimidați sau descurajați astăzi.

ADVERTISEMENT

Leu

Ziua de astăzi aduce niște intuiții sau lămuriri pe care le păstrează pentru ei. Pun cap la cap anumite date sau sentimente, emoții și presimțiri și înțeleg o anumită situație care i-ar fi pus în pericol, dar acum știu ce să facă.

Fecioară

Au o zi bună din punct de vedere social. Întâlnirile sunt productive și discuțiile îi inspiră pe acești nativi, cărora le vin idei și li se fac propuneri. Ar fi bine să nu fie singure și să discute despre teme de interes pentru ele.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primesc confirmarea că au luat decizii bune, că au gândit bine lucrurile și că s-au asociat cu persoanele potrivite. Astăzi primesc bani sau se rezolvă niște situații.

Scorpion

Această zi le aduce înțelepciune și o emană celor din jur. Le spun și altora ce este bine de făcut, îi avertizează și sunt relevanți.

ADVERTISEMENT

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să aibă parte de o rezolvare în plan financiar sau legată de sănătate, mai ales în prima parte a zilei. Sfaturile pe care le primesc astăzi îi ajută foarte mult.

Capricorn

În prima parte a zilei, acești nativi se bucură de discuții și atmosferă foarte bune cu o persoană de încredere, importantă pentru ei.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Vărsătorii muncesc și au rezultate foarte bune. La finalul zilei primesc confirmări, felicitări sau chiar o posibilitate de reușită, devin vizibili și recunoscuți.

Pești

Această zi le aduce sensibilitate, imaginație și o bună intuiție nativilor Pești. Au coerență în scriere mai ales în prima jumătate a zilei, își pot pune gândurile sau ideile pe hârtie. Primesc sfaturi și au discuții bune cu ceilalți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri