Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 noiembrie 2021. Nativul Berbec are de recuperat bani

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 19 noiembrie 2021. Este o zi în care se întâmplă multe lucruri și toată lumea ar trebui să-și dozeze energia.
19.11.2021 | 08:10
Horoscop Neti Sandu vineri 19 noiembrie 2021 Nativul Berbec are de recuperat bani
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, cunoscutul astrolog al știrilor Pro Tv, anunță că urmează o zi cu foarte multe evenimente. Se întâmplă o grămadă de lucruri. Toți nativii sunt sfătuiți să-și dozeze energia dacă doresc să aibă o zi bună.

Vibrația zilei este 1. O zi bună pentru a începe lucruri noi și în care ar trebui să plătim toate datoriile.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: vineri, 19 noiembrie 2021. Nativul Berbec are de recuperat bani

Berbec

Aveți de primit sume de bani, dar se pare că sunt unele probleme. Ar trebui să mai întrebați ce se întâmplă în cazul în care doriți să vă recuperați ceea ce vă aparține.

Taur

Aveți multe treburi pe care vreți să le rezolvați, dar o să vă sprijiniți și prietenii în puținul timp liber pe care îl veți avea la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi încărcată. Aveți timp să vă implicați într-o grămadă de activități. Ajutați și copiii. Dacă nu apare ceva neprevăzut poate plecați împreună undeva.

Rac

A venit momentul să vă puneți în aplicare ideile și cei din jurul vostru o să aprecieze acest lucru. Dați dovadă de multă creativitate.

ADVERTISEMENT

Leu

Trebuie să fiți mai diplomați și să nu-i forțați pe ceilalți să vă accepte ideile cu forța. Îi puteți convinge și cu vorbă bună.

Fecioară

Unele persoane apropiate trec prin momente mai dificile așa că îi susțineți cum puteți.

Balanță

S-ar putea să primiți niște bani dintr-o colaborare. Poate vă rămâne timp și pentru o mică plimbare că aveți nevoie să vă relaxați.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să apară unele probleme de care trebuie să vă ocupați urgent. Faceți treabă bună.

Săgetător

Primiți o sumă de bani pe care o așteptați de ceva vreme. Puteți merge la cumpărături că ați tot amânat.

Capricorn

Rezolvați o problemă în plan sentimental. Decideți să uitați toate neînțelegerile și problemele și vă salvați relația sau căsnicia.

Vărsător

S-ar putea să luați o decizie importantă. Trebuie să discutați cu familia pentru a stabili clar ce să faceți. Este posibil să renovați casa sau vă mutați.

Pești

Este posibil să faceți niște drumuri. Poate ați promis unor prieteni că îi veți însoți la o plimbare. Poate decideți să rămâneți o zi sau două. Depinde dacă vă place unde ați ajuns.

ADVERTISEMENT