Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 iulie 2020. Capricornul are nevoie de afecțiune și tandrețe

14.07.2020 | 09:12
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 14 iulie 2020 Capricornul are nevoie de afectiune si tandrete
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de marți, 14 iulie 2020, aduce vești bune pentru toate zodiile. În timp ce unele zodii trebuie să se ocupe de treburi gospodărești, altele au nevoie de iubire și atenție din partea partenerului de viață.

Renumitul astrolog care și-a prezentat previziunile pentru Antena 3 mai transmite că semnele zodiacale vor avea parte în această zi de 14 iulie și de câteva probleme minore pe care vor reuși să le deslușească dacă își pun mintea la contribuție.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în continuare cu evenimentele pentru fiecare zodie în parte. Descoperă ce se întâmplă cu toți cei 12 nativi din horoscopul european.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Gândește-te cum să faci rost de o sursă suplimentară de bani înainte de a renunța la actualul loc de muncă. Ai nevoie de stabilitate financiară.

ADVERTISEMENT

Taur

Zi perfectă pentru a pune în aplicare ideile și proiectele pe care le ai în minte. Caută noi activități sau pasiuni pentru a te relaxa și a-ți ocupa timpul.

Gemeni

Prinde din mers sfaturi și idei de la cei din jur. Poate ar fi cazul să fii mai atent ce se întâmplă în preajma ta. Învață de la ceilalți, poate la unele soluții nici nu te-ai fi gândit.

ADVERTISEMENT

Rac

Toate se învârte în jurul prietenilor. S-ar putea ca unii dintre ei să aibă nevoie de un sprijin, fii acolo pentru a le oferi o mână de ajutor sau un sfat de nădejde.

Leu

Ia atitudine la locul de muncă și surprinde-ți superiorii cu ideile și proiectele ingenioase pe care le ai. Renunță la activitățile care nu-ți plac în favoarea celor care te entuziasmează.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O veste importantă îți face ziua mai frumoasă. Poate fi vorba de un rezultat bun pe care l-ai obținut la un examen/test. Astrele au rezervat pentru tine o nouă perspectivă asupra lucrurilor.

Balanță

Câștig sau veste bună venită de la un partener de afaceri. Este foarte important să-i apreciezi și mai ales, să-i susții pe oamenii din jur.

Scorpion

Încearcă să nu te mai opui activităților pe care nu le cunoști. Ar fi cazul să descoperi și alte lucruri. O persoană îți poate schimba dispoziția în bine.

Săgetător

Zi perfectă la locul de muncă unde nici nu simți cum trece timpul. Ceva inedit s-au putea întâmpla, poate unii colegi sunt sărbătoriți sau apreciați de șefi.

Capricorn

Totul se învârte în jurul iubirii. Ai mare nevoie de tandrețe și atenție la partea partenerului de viață. Nu este exclus să primești un cadou sau să-ți faci singur unul.

Vărsător

Atenția ta este îndreptată către obiectivele și interesele proprii. Cel mai probabil pleci de la muncă pentru a-ți rezolva treburile personale lăsate pe ultima sută de metri.

Pești

Vizite, întâlniri și vești. Așa se anunță ziua pentru tine. Ești mereu pe drumuri, dar nu te deranjează asta pentru că primești numai vești bune.

 

ADVERTISEMENT