Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 -11 aprilie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

04.04.2021 | 11:15
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 5 11 aprilie 2021 Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 -11 aprilie 2021. Următoarea perioadă este una de foc din punct de vedere profesional, așa că ar trebui să profiți din plin de ultima zi a acestui weekend și să-ți încarci bateriile. Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, Camelia Pătrășcanu te sfătuiește să amâni călătoriile pe care le-ai planificat.

Nu de alta, dar timpul nu-ți permite să te bucuri pe deplin pe ele în această perioadă. Vestea bună e că reușești, cu ajutorul unor persoane ceva mai experimentate, să rezolvi o problemă de natură juridică.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Fecioarei? Ei bine, te așteaptă o săptămână plină de muncă, dar și cu o sumedenie de surprize. Toate îți vor aduce zâmbetul pe buze, așa că nu ai motive de îngrijorare. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 -11 aprilie 2021

Berbec

Începi săptămâna cu schimbări importante în plan social. Cunoști oameni noi și poate chair ajungi să-ți faci prieteni, care te prezintă apoi altor prieteni. În felul acesta, afli tot felul de informații, dacă ești receptiv.

ADVERTISEMENT

Taur

În debutul săptămânii trebuie să semnezi diverse acte și să iei poziții importante, să le dai ordine persoanelor aflate în subordinea ta. Totul, din dorința de a obține cât mai mulți bani.

Gemeni

Te bate gândul să călătorești. Vrei să vizitezi anumite persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, dar nu e momentul potrivit. În schimb, poți rezolva anumite probleme de natură juridică.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai șansa unui câștig important și trebuie să profiți de ea, chiar dacă vine dintr-o întâmplare. Poate că e momentul să scapi odată pentru totdeauna de problemele financiare.

Leu

Începi săptămâna în forță. Reușești să duci la bun sfârșit un proiect dificil și atragi atenția unor persoane importante. Ulterior, încerci să le convingi să ți se alăture într-o afacere care s-ar putea dovedi profitabilă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Petreci mult timp la locul de muncă, dar nu trebuie să-ți faci griji. Ba chiar ai parte de cele mai interesante surprize, cu complicitatea colegilor și a șefilor. În plus, proiectele merg ca pe roate.

Balanță

Ai parte de un început de săptămână frumos, sub semnul jovialității și al elanului, al entuziasmului. Faci exact ceea ce-ți place și se vede asta, dar încearcă să nu neglijezi perioadele de săptămână. Poate ar trebui să planifici o scurtă călătorie în weekend.

Scorpion

Te bate gândul să faci o schimbare. Fie că te muți în casă nouă sau o renovezi pe cea de acum, trebuie să te consulți cu familia. Nu lua de unul singur o asemenea decizie!

Săgetător

Ai chef de vorbă săptămâna viitoare, ești sprinten la minte, faci conexiuni foarte bune și te întâlnești cu persoane importante. Încearcă să extragi toate lucrurile bune, să ceri sfaturi, poate chiar să te documentezi puțin!

Capricorn

Banii sunt o preocupare, dar pozitivă. În plus, îți sunt respectate drepturile financiare și ai ocazia să-ți pui foarte bine în practică toate calitățile profesionale.

Vărsător

Ești foarte preocupat de propria persoană și poate chiar îți faci o autoanaliză mai serioasă. Nu de alta, dar trebuie să-ți dai seama dacă locul tău e cu adevărat într-un anumit context sau dacă relațiile profesionale decurg bine.

Pești

Lucrezi foarte mult la detalii și ești preocupat de aspectele juridice, chiar dacă nu te simți prea bine. Abia în weekend îți recapeți forma de invidiat și reușești să rezolvi problemele financiare.

ADVERTISEMENT