Life

Horoscop de Lună Nouă realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce zodii vor fi afectate de fenomenul din 12 aprilie

05.04.2021 | 13:45
Horoscop de Luna Noua realizat de Camelia Patrascanu Ce zodii vor fi afectate de fenomenul din 12 aprilie
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, cel care vizează fenomenul de Lună Nouă din 12 aprilie aduce câteva informații interesante pentru fiecare semn zodiacal. Va avea loc o înfruntare a riscurilor pentru mai multe semne!

Vor fi zile cu totul spectaculoase, căci energia Berbecului va fi activată în această perioadă. Temperamentul, voința, forța acțiunii vor fi în prim plan în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Se încurajează asumarea riscurilor, curajul, gândirea independentă, poziționarea față de anumite lucruri. Berbecul guvernează capul, nu neapărat în sens anatomic. Nu e vorba de vizionarismul Săgetătorului, ci de un curaj de a gândi liber, de a gândi cu propriul nostru cap.

Horoscop de Lună Nouă realizat de Camelia Pătrășcanu

Berbecii descoperă ce e bine și ce e rău pentru ei și sunt o prezență în perioada asta. Taurii își recunosc greșelile și fac anumite demersuri pentru a îndrepta anumite gafe. Vor încheia niște evenimente, poate chiar relații de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemenii recunosc calitățile și libertățile altora. Le dau aripi altora, dar se deschid și ei către viitorul propriu, chiar dacă sunt destul de confuzi cu privire la destinul lor.

Racii pot lua decizii, vin cu optică personală, cu opțiuni personale, deși ei sunt destul de prudenți. Nu se lasă intimidați și fac lucruri împotriva curentului.

ADVERTISEMENT

Leii au niște zile ale adevărului și ale curajului. Au o mare subliniere morală și transmit informații valoroase.

Săgetătorii vor înflori

Fecioarele au o dorință de a ajuta pe cineva și devin curajoase și tranșante. Sunt foarte bune pentru a sprijini sau a antrena pe cineva pentru a-și atinge obiectivele. Pot asista la dorința cuiva apropiat de a face niște lucruri mai ales pe partea profesională.

ADVERTISEMENT

Balanțele se simt stimulate să intervină și ele pentru alții. Devin categorice și lucrează după reguli.

Scorpionii se concentrează asupra muncii. Au tot felul de obiective, dar nu urmăresc de data asta doar anumite mize.

Săgetătorii își dezvăluie farmecul și personalitatea. Vor înflori în perioada următoare.

Capricornii fac mari reparații și mari reorganizări. Au planuri și proiecte legate de familie și capacitatea de a aduna oamenii în jurul lor.

Vărsătorii au nevoie de o muncă mentală chiar și într-o muncă practică. Foarte mulți vin cu noi producții de gândire.

Peștii sunt cu banii și trebuie să aibă libertatea, încrederea să își onoreze abilitățile și să fie mai eficienți din punct de vedere financiar.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru Canal 33.

 

ADVERTISEMENT