Life

Horoscop karmic pentru anul 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

30.12.2020 | 13:05
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru anul 2021 vine cu momente importante în viața nativilor. Previziunile complete pentru toate zodiile aduc vești diverse și stări sufletești complexe.

Din punct de vedere karmic, anul ce urmează este unul care adună multe elemente diferite într-un ansamblu care o să completeze un tablou cuprinzător de stări fizice și sufletești.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă horoscopul karmic pentru întreg anul următor și previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop karmic pentru anul 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Zodiile de foc

Berbec

Este foarte posibil să întâmpini momente dificile în anul ce va urma. Trebuie să faci alegeri grele între oamenii dragi. Persoanele apropiate te vor pune în dificultate și vei fi nevoit să renunți la unii dintre ei. Ai parte de spijin, partenerul de viață o să fie prezent în mod constant lângă tine și îți va oferi spijin și sfaturi prețioase.

ADVERTISEMENT

Leu

O mare parte din atenția acestor nativi se va îndrepta spre carieră în anul următor. Sunt șanse să apară schimbări în bine în acest plan, iar lucurile vor merge într-o direcție dorită. Poate să fie vorba de schimbarea locului de muncă sau de o avansare profesională. Sfârșitul verii și începutul toamnei va aduce momente speciale pentru Lei.

Săgetător

În anul următor vor veni schimbări radicale. Karma este una pozitivă, iar lucrurile au tendința să evolueze în bine, dar efectul respectivelor schimbări se va simți în starea psihică a acestor nativi. Își vor canaliza gândurile spre divinitate și ajutorul nu va întârzia să apară, îndrumându-le pașii spre succes.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ

Taur

Anul 2021 o să aducă definitivări ale multor proiecte și colaborări profesionale care nu au avut rezultatele așteptate până acum. Este un an prielnic succesului profesional, dar marcat de gânduri cu privire la viața personală, care trece prin momente sensibile. Poate să fie vorba de o monotonie distrugătoare sau de o singurătate care durează de prea multă vreme.

Fecioară 

Schimbările ce vor veni pe parcusul anului următor au fost deja ajunțate înainte de sfârșitul acestuia. Sunt lucruri pozitive apărute în viața acestor nativi, mutarea în casa proprie sau achiziția unui bun important vor aduce stabilitate și ideea de prosperitate.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Este un an al succeselor pentru acești nativi. Vor avea parte de reușite atât profesionale, cât și personale, iar starea de spirit o să fie una excelentă. Sunt înconjurați de prieteni și acest lucru le aduce și o viață socială de invidiat.

Zodiile de aer

Gemeni

În prima parte a acestui an o să întâmpine multe momente de cumpănă cu privire la viața profesională sau la starea de sănătate. Sunt lucruri care îi va afecta, dar, odată depășite, îi va face să vadă importanța aprecierii unor lucruri cărora nu le acordau prea mare importanță până acum.

Balanță

Schimbările profesionale începute la jumătatea anului 2020 vor continua și în cel care urmează. Este o perioadă dificilă pentru acești nativi, dar vor beneficia de sprijin din partea colegilor și a oamenilor apropiați. În cele din urmă, schimbările vor fi asimilate și o nouă normalitate o să prindă formă.

Vărsător

Sunt multe încercări și pentru acești nativi, tot în prima jumătate a acestui an. Sunt momente grele din punct de vedere sentimental și social. Se vor strădui să iasă din închisoarea gândurilor propri și să reia contactul cu oamenii, ceea ce va rezulta ca fiind o acțiune destul de dificilă. În final, o să se prezinte o rezolvare, fie una în care reușesc să facă ce și-au propus sau o alta în care acceptă izolarea interioară.

Zodiile de apă

Rac

Nativii se vor bucura de noroc în dragoste în anul următor. Sunt prevăzute lucruri frumoase, începuturi de noi relații sau pași înainte în cele deja existente. Entuziasmul prezenței iubirii în viața lor le va da puterea de a vedea lumea într-o lumină pozitivă, iar acest lucru poate să aibă influențe benefice și asupra celorlate planuri.

Scorpion

Sunt unele situații dificile întâmpinate în debutul anului următor, ceea ce îi va face pe nativi să recurgă la anumite schimbări. După asimilarea acestora, realitatea se va stabiliza în jurul unor noi adevăruri și, începând cu ultima lună din vară, o stare de echilibrul o să le domine existența.

Pești

Acești nativi sunt singurii care au parte de liniște și pace pe tot parcusul anului ce urmează. Toate aspectele din viața lor o să urmeze o cale prestabilită și cunoscută de dinainte, iar acest lucru le aduce o stabilitate psihică puternică și încredere în propria persoană.

ADVERTISEMENT