Life

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2023. Zodiile de pământ știu ce vor

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2023. Zodiile de pământ vor da dovadă că știu ce vor de la viață. Bifează succese mari!
19.11.2023 | 17:32
Horoscop karmic pentru luna decembrie 2023 Zodiile de pamant stiu ce vor
Horoscop karmic decembrie 2023. Foto: thescottishun.co.uk
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2023: zodiile de pământ pun piciorul în prag, iar cele de apă trec prin tot felul de etape mai puțin plăcute pe plan emoțional. Peștii fac, însă, excepția.

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2023

Luna decembrie 2023 pune accentul pe echilibru și pe căutările fiecăruia în viață. Ultima lună a anului o să aducă pentru multe zodii niște concluzii importante cu privire la viitorul lor, la menirea lor pe această lume. Este o perioadă de reconectare la sine, de bilanț.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) împreună cu cele de foc (Săgetător, Berbec, Leu) sunt cele mai avantajate din punct de vedere astrologic în luna cadourilor.

Taurii sunt mai fermi și mai deciși cu privire la schimbările pe care vor să le facă atât acasă, cât și la muncă. În primul rând, sunt hotărâți ca ei să se schimbe pentru a primi lucruri bune și din partea altora.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic decembrie 2023. Fecioarele renunță, în sfârșit, la toxicitățile din viața lor. Aici poate fi vorba despre renunțarea la anumite relații, obiceiuri, vicii etc. Au o lună întreagă în care revin pe drumul cel bun. Un drum de la care s-au abătut din curiozitatea de a vedea un alt fel de viață.

Zodiile de foc, avantajate de astre

Capricornii au și ei motive de mândrie în decembrie 2023! Este luna în care găsesc echilibrul perfect între muncă și viață personală.

ADVERTISEMENT

Trecem la zodiile de foc și aici avem două mari avantajate de astre: Săgetătorul și Leul. Acești nativi dau dovadă de prezență de spirit, de perspicacitate, de idei geniale din care s-ar putea să le iasă niște bani frumoși dintr-un simplu foc!

Horoscop karmic decembrie 2023. Și Berbecii sunt pe cai mari, mai ales în a doua jumătate a lunii decembrie, când au de făcut niște achiziții. Nu la fel de bucuroase vor fi zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) și cele de apă (Rac, Scorpion, Pești).

ADVERTISEMENT

Luna bilanțului pentru aceste șase zodii va fi una destul de dificilă, exceptându-i pe Pești. Gemenii, Vărsătorii, Racii, Scorpionii și Balanțele vor trebui să renunțe la ceva important pentru sănătatea lor psihică și poate chiar fizică. Peștii, în schimb, culeg laurii muncii lor.

ADVERTISEMENT