Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020. Vărsătorii renasc din propria cenușă

13.12.2020 | 10:20
Horoscop karmic pentru saptamana 1420 decembrie 2020 Varsatorii renasc din propria cenusa
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020, Vărsătorii vor renaște din propria lor cenușă precum Pasărea Phoenix. Penultima săptămână completă din anul 2020 va fi una plină de surprize.

Săptămâna începe cu un dublu fenomen astrologic și anume suprapunerea Eclipsei de Soare din zodia Săgetătorului și formarea Lunii Noi în aceeași zodie.

ADVERTISEMENT

Eclipsa scoate la iveală ceea Luna Nouă ar putea ascunde în sufletele noastre și anume se potențează anumite atitudini, oamenii prind mai mult curaj atât la lucruri bune cât și la rele.

Horoscop karmic pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020

Este o perioadă excelentă din punct de vedere karmic pentru persoanele care vor să își afirme dragostea față de cineva. Tinerii care sunt îndrăgostiți și le-a fost teamă să își recunoască sentimentele primesc acum un imbold, parcă îi săgetează Cupidon din nou și îi face să nu mai țină ce simt doar pentru ei.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă bună și pentru cei care vor să relege anumite prieteni ori să reînnoade relațiile de familie. Haideți să vedem ce aduce săptămâna 14-20 decembrie pentru fiecare grup de zodii: foc, pământ, aer și apă.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) vor fi mai pasionale și mai pline de viață ca niciodată. Eclipsa poate scoate la iveală tensiuni mai vechi din familie și poate accentua anumite opinii pe care le aveau, dar n-au avut curajul să le exprime public.

ADVERTISEMENT

Va fi un război al orgoliilor mai ales în rândul Leilor și Săgetătorilor, în timp ce Berbecii s-ar putea să intre în dispută cu cei de la locul de muncă. Deși toate aceste previziuni par catastrofale, nu este așa. Nativii de foc trebuiau să se impună de mult, iar faptul că o fac acum, profitând de Eclipsa de Soare din 14 decembrie îi va duce departe pe termen mediu și lung.

Zodiile de apă au karma negativă

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână ceva mai liniștită cu excepția zilelor de luni, 14 decembrie și marți, 15 decembrie.

ADVERTISEMENT

Taurii și Fecioarele sunt puși să rezolve problemele celorlalți prin simpla acordare a unui accept, prin simpla lor prezență de cele mai multe ori, iar pentru ei anumite situații pot deveni inconfortabile.

Capricornii au o perioadă benefică din toate punctele de vedere, căci se apropie de momentul în care Soarele va pătrunde în sectorul lor natal.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt dispuse să renunțe la anumite lucruri dragi lor pentru a le fi bine pe viitor. E o perioadă a sacrificiilor în special pentru Gemeni. Balanțele își revin la normal cu psihicul și energia pozitivă, în timp ce Vărsătorii sunt adevăratele vedete ale perioadei: se reinventează!

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) duc greul în perioada aceasta. Nu e o săptămână bună din punct de vedere karmic. Tot răul pe care l-au făcut în mod conștient și intenționat anul ăsta se întoarce asupra lor în următoarele zile. Acestea-s legile karmei, nu au ce face decât să învețe din greșeli!

 

ADVERTISEMENT