Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Zodiile de aer ajung în centrul atenției

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 iunie 2021: zodiile de aer vor fi în centrul atenției și vor avea un cuvânt important de spus.
20.06.2021 | 14:45
Horoscop karmic pentru saptamana 2127 iunie 2021 Zodiile de aer ajung in centrul atentiei
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, zodiile de aer vor avea parte de momente extrem de interesante care îi vor plasa în centrul atenției.

Săptămâna este marcată de două evenimente importante. Pe 21 iunie avem solstițiul de vară, iar pe 24 se va produce o nouă Lună Plină, de data asta în Capricorn. Aceste fenomene astrale își vor pune amprenta asupra tuturor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță & Vărsător) au ocazia să se lanseze într-un proiect important. Gemenii stau foarte bine la capitolul comunicare.

Horoscop karmic pentru săptămâna 21-27 iunie 2021

Gemenii care vor să obțină bani sau anumite favoruri vor ști ce și cui să spună pentru a câștiga. Balanțele vor fi protagoniștii familiei. La ele vor apela cei din jur pentru rezolvarea tuturor problemelor.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii care activează în vreun domeniu artistic vor fi recunoscuți și apreciați pentru munca lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară & Capricorn) pun mare preț pe cuvântul dat în săptămâna care urmează. Taurii pot fi strânși cu ușa, iar unele planuri pe care și le-au făcut pot fi date peste cap într-o secundă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se pregătesc pentru ultimul asalt în relansarea lor din punct de vedere social. Pregătesc ceva măreț, ceva ce i-ar putea lăsa pe toți cu gura căscată.

Capricornii au parte de bucurii imense. Soarta îi răsplătește pentru binele făcut cândva. Sunt pe karmă pozitivă până la finalul lunii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion & Pești) sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Cu excepția Racilor, care au parte de sprijinul scontat, Scorpionii și Peștii trebuie să se descurce singuri.

Leii au susținere astrală

Nu este o perioadă ușoară pentru cei care au fugit de responsabilități, pentru cei care au tot evitat să își asume anumite lucruri.

Zodiile de foc (Berbec, Leu & Săgetător) duc tot felul de bătălii importante pentru onoarea lor, pentru numele pe care îl poartă.

Berbecii ies în evidență la locul de muncă prin felul unic în care reușește să coaguleze echipa. Leii sunt dispuși să pornească în noi aventuri profesionale și au parte de susținere astrală.

Săgetătorii inițiază anumite proiecte importante pentru binele lor. Iau decizii tot mai importante și se concentrează tot mai mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ei.

 

ADVERTISEMENT