Life

Ești născut în zodia Capricorn? 4 lucruri pe care ai vrea ca oamenii să le știe despre tine

Ești născut în zodia Capricorn? Există câteva lucruri pe care oamenii ar trebui să le știe despre tine înainte să te judece.
11.06.2021 | 12:02
Esti nascut in zodia Capricorn 4 lucruri pe care ai vrea ca oamenii sa le stie despre tine
Zodia Capricorn. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Persoanele care s-au născut în zodia Capricorn sunt cu totul speciale. Am putea spune că acești nativi de pământ se numără printre cei mai misterioși din zodiac.

Capricornii nu îi lasă pe ceilalți să pătrundă ușor în sufletul lor. La prima vedere, pot lăsa senzația de infatuare și de lipsă de empatie, însă e doar un scut de protecție pe care aceștia îl folosesc.

ADVERTISEMENT

Capricornii fac triaj de fiecare dată când vorbesc cu cineva. Nu poartă discuții cu orice persoană și se împrietenesc destul de greu. La început sunt tăcuți și lasă senzația de duritate, dar pe măsură ce îi cunoști descoperi persoane de-a dreptul minunate.

4 lucruri despre cei născuți în zodia Capricorn

În primul rând, Capricornii sunt mai deschiși spre dialog decât a-i crede. Nu le place să folosească prea multe cuvinte și uneori se gândesc de două ori înainte de a spune ceva.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ știu să se facă plăcuți dacă își doresc asta. Sunt foarte buni ascultători, iar puținele cuvinte pe care le scot pe gură sunt cele mai potrivite, mai ales în situații de criză.

În al doilea rând, Capricornii au simțul umorului. N-ai zice asta, nu? Ca să glumească trebuie să aibă foarte mare încredere în tine. taciturnii zodiacului au un umor negru, acel umor specific britanicilor.

ADVERTISEMENT

În al treilea rând, sunt foarte conștiincioși. Dacă se apucă de o treabă și cred foarte mult într-un anumit proiect, atunci vor da totul și ceva în plus pentru a nu se dezamăgi în primul rând pe ei înșiși.

Sunt romantici, dar nu siropoși

Acești nativi acționează de fiecare dată cu prudență și se documentează foarte bine înainte de a lua orice decizie legată de muncă. Sunt extrem de riguroși și de implicați mai ales dacă toate sarcinile cad în mâna lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se descurcă foarte bine singuri, deci munca în echipă s-ar putea să îi încurce mai mult. Această caracteristică este specifică, de altfel, și celorlalte zodii de pământ, Taur și Fecioară.

În al 4-lea rând, Capricornii sunt romantici incurabili. Romantismul lor nu este unul deșănțat. Nu suportă cinele și declarațiile siropoase, ci atingerile tandre și privirile lungi înainte de acțiunea din dormitor. Știu să țină aproape persoana iubită prin gesturi mici, evitând fanfaronada.

 

ADVERTISEMENT