Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Zodiile de apă, la limita răbdării!

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Zodiile de apă sunt la limita răbdării. Au o perioadă încurcată tare!
22.04.2023 | 14:30
Horoscop karmic pentru saptamana 2430 aprilie 2023 Zodiile de apa la limita rabdarii
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Foto: pixabay.com. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023! Zodiile de apă și cele de aer au o perioadă de 7 zile destul de zbuciumată. Vor fi nevoite să facă alegeri cruciale.

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) nu prea mai au răbdare cu cei din jur, dar nici cu ei înșiși. Racii s-au săturat de promisiunile primite și nerespectate din partea partenerului de viață ori a colaboratorilor/ colegilor de la locul de muncă. Vor acționa cu vehemență în special la începutul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Scorpionii își pierd răbdarea în dragoste. Nu vor să mai facă niciun fel de concesie. Cât despre Pești, aceștia nu mai au de gând să aștepte după anumite răspunsuri de care depind proiectele dragi lor. Vor să facă totul după cum le taie capul.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt prinse în niște situații tensionate în familie. Gemenii fac pe profesorii, mai ales cu cei vârstnici. Sunt tentați să taie răul de la rădăcină cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii ajung la discuții contradictorii cu rudele lor, căci visele pe care le au nu sunt înțelese întocmai de toată lumea. Balanțele recurg la noi tehnici de manipulare pentru a primi sprijin din partea unor persoane din familie, în vederea realizării unui proiect costitisitor financiar.

Zodiile de foc își iau angajamente noi

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână în care își vor lua multe angajamente, unele chiar karmice. Berbecii și Săgetătorii dau dovadă că au învățat destul de multe lucruri din lecțiile karmice primite de la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Leii sunt și ei dispuși să ia multe lucruri de la zero, să își dovedească adevăratele capacități. Vor să se surprindă în primul rând pe ei, apoi pe cei din jur.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au destine destul de separate în intervalul 24-30 aprilie 2023. Taurii se pot lovi de o lipsă de comunicare din partea unei persoane cu care ia contact destul de des. Simt nevoia să se impună.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie mai atente la sănătatea lor, să nu neglijeze anumite lucruri la care s-au înhămat. Au de umblat mult în rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Pentru Capricorni, săptămâna e ceva mai liniștită, plină de revelații karmice. Unii dintre Capricornii tineri se pot îmbogăți brusc.

ADVERTISEMENT