Life
notix pixel id

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Zodiile de apă rezolvă multe probleme

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022: zodiile de apă vor încheia prima lună a anului cu brio. Vor rezolva o serie de probleme care nu le mai dădeau pace.
23.01.2022 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 2430 ianuarie 2022 Zodiile de apa rezolva multe probleme
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Foto: womanandhome.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022, zodiile de apă vor reuși să încheie niște capitole importante, extrem de dureroase din viața lor.

Tonul săptămânii va fi unul pozitiv, în premieră, pentru toate zodiile. Există mici observații din partea astrelor, însă totul va fi de bun augur.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor încheia etape extrem de importante din viața lor. Fie că vorbim despre soluționarea unui partaj în cazul celor care divorțează, ori despre despărțiri amiabile în cazul altor nativi care se confruntă cu probleme amoroase, luna se va încheie cu bine pentru ei.

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Scorpionii pot rezolva anumite divergențe pe care le au cu vecinii, cu rudele ori cu colegii de la muncă. Racii, ca notă aparte, cad la pace cu anumite persoane cu care au intrat des în clinciuri în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță & Vărsător) încep să spună tot ce au pe suflet și sunt admirate pentru asta. Gemenii fac un pas important în evoluția lor spirituală, dar și profesională. Își regăsesc echilibrul lângă persoane la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Balanțele se ocupă mai mult de treburile casnice. Sunt puse pe renovări. Vărsătorii obțin un câștig financiar consistent.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână bună la capitolul comunicare. Taurii devin mai vocali, dar mai puțini agresivi și impunători. Fecioarele au o serie de revelații despre mintea și corpul lor și iau decizii care le va schimba stilul de viață în foarte bine!

Cât despre Capricorni, aceștia iau taurul de coarne la locul de muncă și le arată tuturor ce înseamnă să faci performanță.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc, săptămână extraordinară

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) privesc cu bucurie către viitor, mai ales că privesc vești foarte bine de la anumite persoane ori instituții de care depind deciziile lor.

ADVERTISEMENT

Berbecii încep niște proiecte noi. Au susținerea celor dragi și fac totul cu dedicare și simțul răspunderii. Leii sunt extrem de veseli, de spirituali, cucerindu-i pe toți oamenii cu care intră în contact. Emană un aer pozitiv și sunt molipsitori.

Săgetătorii se implică în tot felul de noi aventuri. Alături de persoana iubită, pornesc un proiect special, un proiect la care țin foarte mult.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE