Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni pentru tot restul vieții, în funcție de luna nașterii

Horoscop Mihai Voropchievici. Maestrul runelor vine acum cu niște previziuni cu totul inedite, în funcție de luna nașterii.
09.02.2024 | 11:45
Horoscop Mihai Voropchievici Previziuni pentru tot restul vietii in functie de luna nasterii
Horoscop Mihai Voropchievici. Luna nașterii spune totul despre tine. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Află care sunt principalele previziuni pentru tine, în funcție de luna nașterii. Pentru ziua de naștere, s-au tot spus o serie de lucruri, însă și luna în care ne-am născut spune foarte multe lucruri.

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduce luna nașterii pentru fiecare

Nu suntem toți născuți în aceeași lună și, din acest motiv, fiecare va primi cu totul altceva. Să începem cu cei născuți în luna ianuarie. Numerologic, fiind prima lună, înseamnă independență și îndemânare. Persoanele născute în ianuarie sunt sub impulsul lui 1, impulsul independenței, individualismului. Vorbim despre oameni liberi, despre lideri.

ADVERTISEMENT

Indepndența lor e combinată cu îndemânarea. Sunt acei oameni cărora le place să facă un lucru cu mâna lor de la A la Z. Interesant e că sunt foarte aplicați și îi avantajează, chiar dacă individualismul lor îi mai scoate în prim-plan și îi poate deranja pe cei din jur.

Cei născuți în luna februarie (cifra 2) sunt mai puțin independenți. Vorbim despre dependență în general de mamă. Se simte foarte mult influența mamei. Cei veniți pe lume în februarie și au o problemă de rezolvat apelează în primul rând la mamă, tata e în plan secund. De asemenea, acești nativi au atracție spre parteneriat, spre familie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Luna martie are 3 ca valoare numerologică. Nativii din martie excelează prin exprimare, sociabilitate și gusturi artistice. Sunt, însă, oameni obositori, cicălitori, oameni care caută în permanență atenția celorlalți. Pot fi atât de băgăcioși că strică dispoziția sau feng-shui-ul. De multe ori au tendințe spre bravadă, cu mici minciuni, numai ca să înfrumusețeze lucrurile.

Oamenii născuți în mai, extrem de senzuali

Cei născuți în aprilie se păcălesc prin muncă, limitări și restricții. E luna în care găsim oamenii foarte harnici, care își găsesc refugiul doar în muncă. 4 este o cifră de pământ, puternică și aduce lucruri mai puțin plăcute în viața lor.

ADVERTISEMENT

Luna mai este luna schimbărilor, cu multe neregularități. Este luna cuceritorilor, plină de sexualitate. Este luna spiritelor libere. Oamenii nu acceptă să fie îngrădiți, sub nicio formă.

Luna iunie are 6 ca valoare numerică. Nativii din iunie sunt veșnic nehotărâți. Din cauza indeciziilor, își creează tot felul de obligații. Nu știu să îi refuze pe cei din jur. Nativii din iunie au în mod cert un singur lucru pe care îl respectă și îl duc la împlinire: căsătoria.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai VoropcLuna a șaptea, iulie, vine cu o mare capacitate de reflecție. Nativii din iulie tind spre a studia, chiar dacă nu foarte mulți termină o facultate, un sistem superior de învățământ. Sunt autodidacți. Știu din toate câte ceva, dar au și perioade pe care trebuie să și le petreacă în singurătate. Li se recomandă persoanelor din iulie să aibă mai mult tupeu, mai multă obrăznicie.

Cei născuți în noiembrie sunt dificili, nervoși

Cei născuți în august (luna a opta) au pe parcursul vieții multe de întâmpinat. Au parte de eforturi și de muncă, Muncesc din greu, sunt harnici, sunt perseverenți. De multe ori, echilibrul se poate manifesta ca stare fizică și psihică. Echilibrul fragil este și în parteneriate. Reușesc cam din a doua încercare.

Nativii din luna septembrie dau dovadă de multă emotivitate și adaptare dificilă. Cu toate astea, reușesc și obțin succesul pe care și-l doresc. Au un mod perseverent de a face toate treburile. Chiar dacă simt că e dificil, strâng din dinți și se gândesc la rezultate.

A zecea lună, octombrie, aduce schimbări, instabilitate, dar și activitate. De multe ori, nativii din octombrie sunt oameni care analizează bine acolo unde nu e locul lor. Nu sunt oamenii care chiar și când se odihnesc doar stau. Sunt mereu activi, își găsesc ceva de făcut.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cei născuți în noiembrie (luna a 11-a) dau dovadă de multă combativitate, dar au și multă nervozitate și asta pentru că sunt într-o perpetuă activitate. Pentru ei, combativitatea asta intervine și la locul de muncă. Dacă ai alături un nativ din noiembrie, este mereu exploziv, mai puțin temperat.

Cei născuți în decembrie (a 12-a lună) au luciditate, forță puternică de exprimare și multă creativitate. În general, judecătorii recunoscuți sunt născuți în decembrie.

ADVERTISEMENT