Life

Lună Nouă în Vărsător! Camelia Pătrășcanu dă o veste uriașă pentru Berbeci și Lei

Lună Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024! Camelia Pătrășcanu face previziuni foarte tari despre fenomenul astrologic al momentului.
06.02.2024 | 11:33
Luna Noua in Varsator Camelia Patrascanu da o veste uriasa pentru Berbeci si Lei
Lună Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024! Camelia Pătrășcanu oferă cele mai importante previziuni în legătură cu acest fenomen, în exclusivitate pentru FANATIK!

Lună Nouă în Vărsător pe 9 februarie 2024 – toate efectele, explicate de Camelia Pătrășcanu, pentru FANATIK

Noaptea dintre 9 și 10 februarie e foarte importantă. Vărsătorul e semnul zodiacal care anunță că ceva vechi trebuie să plece și să facem loc de ceva nou. Vărsătorul vorbește despre elemente pe termen lung, despre viitor, despre flerul care ne anunță consecințele unui lucru.

ADVERTISEMENT

Avem puterea să modelăm și suntem conștienți de această putere în funcție de cum funcționăm. Luna Nouă, fiind într-un semn colectiv, ne ajută să luăm aminte la ce se întâmplă în mediul în care trăim. Ne dăm seama că elementele din comunitatea noastră au reverberații. Ni se cere să venim cu o alternativă, cu o viziune despre cum ar trebui să decurgă lucrurile.

Fenomenul își pune amprenta asupra modului în care gândim sănătatea, stilul de viață, liderii noștri. Pentru Berbeci, se pune în discuție felul în care se plasează într-o anumită comunitate, dacă acceptă niște trenduri sau nu. Apoi, în altă cheie, Luna Nouă anunță schimbări sau posibile schimbări pentru o altă direcție de viitor.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte de o Lună Nouă care aduce atingeri legate de anumite responsabilități și sarcini pe care le au, în numele unor valori sau norme și reguli pe care și le-au asumat. Nu mai acceptă un anumit cadru normat. Se extrag din niște contexte.

Racii, preocupați de drumul pe care aleg să meargă apropiații

Gemenii iau aminte la ce se întâmplă în jurul lor. Își strategizează viitorul. Au un fler foarte activ în momente de criză, pentru că au perspicacitate și luciditate. Când oamenii se chinuie să stingă focul, ei au puterea să se uite peste gard să vadă unde mai pot apărea focare de incendiu.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, se anunță faptul că oamenii apropiați o iau pe altă cărare a iubirii, profesională, de interes, alte valori. Partenerul de viață e preocupat, de pildă, de alte lucruri. Sunt atenți la elementele divergente care îi duc pe apropiați pe alte drumuri.

Leii au o Lună Nouă ce vizează felul în care se propagă ei în lume, brandul cu care ei apar în lume. Dacă până acum au fost identificați după anumite calități, de acum înainte se lasă identificați după alte trăsături. Nu mai vor să facă parte din turmă, cumva.

ADVERTISEMENT

Fecioarele închid o etapă veche. Se închide un termen pentru anumite lucruri: adaptări, învățare, curaj. Se intră într-o nouă etapă, atâta cu cât s-au pregătit. Își pot da seama că nu mai pot face parte dintr-un context, că s-a scurs timpul. Pentru ele a fost destul și închid o anumită etapă. Nu mai vor un anumit context profesional, ceva se închide și se deschide o altă ușă.

Balanțele au o Lună Nouă care indică faptul că sunt pe cont propriu, fără să aștepte ca alții să le înțeleagă, să le cultive, să le ajute. Dacă nu își găsesc zonele de interes, nimeni nu o să le aducă fericirea și mulțumirea.

Lună Nouă în Vărsător cu accent pe casă în cazul Scorpionilor

Scorpionii sunt vizați în ambientul casnic. Se schimbă ceva, se deschide o nouă etapă. Pot schimba casa cu totul. Pentru unii, poate fi vorba și de schimbări în relații. E tensionată schimbarea pe plan personal într-o nouă epocă.

Săgetătorii au o schimbare în prioritățile profesionale. O activitate se închide juridic, cumva. Se poate deschide o altă colaborare într-un alt context. Au puterea să vadă peste gard noul context în care atuurile lor sunt mai bine puse în valoare.

Capricornii au o Lună Nouă în Vărsător în zona banilor sau în zona efortului financiar. Pot trece și ei în altă etapă, în care învață lucruri noi, poate pe cont propriu. Pot părăsi o activitatea în favoarea alteia.

Vărsătorii au Luna Nouă în semnul lor și pune accent pe atitudinea lor față de viață, față de oameni. Sunt invitați să iasă din inerție, din încrâncenare, din crispare, din închidere. Sunt mai activi, mai energici. Au nevoie de mai multă dinamică în viața lor.

Peștii închid o etapă, poate nu neapărat rezolvată, dar a venit momentul să rămână în urmă ceva. Trebuie să se detașeze de regrete, mai ales dacă nu a ținut de ei în totalitate să fie alături de o persoană. Trebuie să se împace cu asta, pentru a nu mai ține pe loc viitorul, fiind prea preocupați de trecut.

 

ADVERTISEMENT