News

Horoscop Neti Sandu 7 mai 2019. Se anunță petrecere pentru o zodie!

07.05.2019 | 08:41
Horoscop Neti Sandu 7 mai 2019 Se anunta petrecere pentru o zodie

Potrivit Horoscopului prezentat de Neti Sandu în data de 7 mai 2019, se anunță mare petrecere mare pentru o anumită zodie. De altfel, toate zodiile se bucură de o zi relaxantă și de multă veselie. Vizați de astre mai sunt și nativii zodiei Berbec. Ei sunt cei care au decis clar! Doresc cu ardoare să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare în toate planurile. Până acum, Berbecul era un „gândăcel” care visa, iar acum se transformă. În ce fel, aflați citind predicțiile de mai jos!

Horoscop Neti Sandu 7 mai 2019

Berbec

Nativii zodiei trec printr-o perioadă bună. Sufletește pare să le meargă bine și, mai mult, au și cu cine împărtăși bucuria. Debordează de energie și exuberanță și doresc să se reinventeze precum pasărea Phoenix.

Taur

Taurii vor avea parte de surprize plăcute. Este prevăzută o ieșire cu prietenii. De asemenea, o să dați ochii cu cineva de mult pierdut în istoria voastră.

Horoscop Neti Sandu 7 mai 2019. Se anunță petrecere pentru o zodie!
Se anunță petrecere pentru o zodie! Sursă foto: pixabay.com

Gemeni

Este posibil să apară cineva în viața voastră și să încercați să formați un cuplu. Astrele sunt de partea voastră, așa că faceți primul pas fără să stați pe gânduri.

Rac

Se anunță o zi de petrecere! Revedeți persoane dragi, comunicați și vă distrați. De asemenea, se poate să aveți o ieșire la rampă cu ceva care să fie în stilul vostru și, mai mult, să primiți aprecieri la scenă deschisă pentru că ați avut curaj.

Leu

Nativii zodiei Leu vor primi invitații pe la diverse petreceri în familie. Totodată, se anunță o plecare. Pregătiți-vă bagajele și înarmați-vă cu răbdare, căci se anunță și ceva probleme.

Fecioară

Este posibil să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vă amintește de unele lucruri pe care le-ați lăsat în paragină.

Balanță

Balanțele se iubesc de mama focului! În dragoste stați bine, comunicarea este bună. Ar părea că totul merge numai înspre bine, însă, se anunță un mic hop peste care veți trece rapid.

Scorpion

Scorpionii au foarte multe pe cap în această perioadă, iar în ziua de marți au ocazia de a se relaxa. Este posibil să vă gândiți în continuare la treburile voastre, dar e recomandat să profitați de puținele ore în care vă puteți relaxa.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o surpriză! Mai clar, este posibil ca cineva să intre în viața lor. Este vorba despre o persoană care să le fie mănușă caracterului și atitudinii lor; persoană cu care se vor înțelege de minune.

Capricorn

Capricornii au ceva datorii. E bine totuși că nu s-au găsit de luni să înapoieze banii, altminteri ar fi scos din portofel toată ziua.

Vărsător

Vă caută cineva cu gând de împăcare ori reluați un parteneriat de afaceri. De asemenea, se anunță o plecare, una în care, din nefericire, veți munci, dar vă veți și distra preț de câteva clipe.

Pești

Nativii zodiei Pești sunt sfătuiți să pună departe toate grijile. De altfel, traversează o perioadă bună. Se tot gândesc la aspectul unui cămin nou ori a unei schimbări de acest gen, însă știu că acest lucru nu este posibil, momentan! Curaj în gânduri și acțiuni!