Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 17 ianuarie 2021. Leul cunoaște pe cineva care-i schimbă viața

17.01.2021 | 11:32
Horoscop Neti Sandu duminica 17 ianuarie 2021 Leul cunoaste pe cineva carei schimba viata
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru ziua de duminică, 17 ianuarie 2021, le aduce celor 12 zodii o sumedenie de vești amestecate. 

A venit vremea primei întâlniri cu astrele, mai anunță astrologul știrilor Pro TV. De asemenea, nativii se vor bucura de foarte multe lucruri în această zi de weekend.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare semn zodiacal în parte sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele de care au parte zodiile.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de duminică, 17 ianuarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Cheltuieli neprevăzute. Nu te poți abține și achiziționezi tot felul de lucruri, în special de pe Internet. Sunt lucruri care te fac să te simți mai bine în propria piele.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu duci deloc lipsă de idei, doar că ai nevoie de cineva cu care să te pui în practică. Nu ar strica o mână de ajutor din partea unei persoane de încredere.

Gemeni

Ai chef de deplasări și plimbări în aer liber. Simți nevoia să vizitezi niște rude sau persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. În felul acesta iei o pauză de la toate.

ADVERTISEMENT

Rac

Posibilă relație amoroasă cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult. O plimbare în doi și o discuție deschisă ar fi un început numai bun.

Leu

S-ar putea să cunoști pe cineva care-ți va schimba viața. Nativii singuri se îndrăgostesc lulea, în timp ce persoanele aflate într-o relație consolidează și mai mult terenul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești mai decis ca oricând să pășești în fața altarului. Ai ajuns la această convingere după anul nou și chiar ai devenit mai înțelept legat de iubire.

Balanță

Eveniment restrâns alături de rude. Cercul este unul mic, motiv pentru care ești nevoit să reunești familia pe rând. Vezi cum rezolvi situația asta.

Scorpion

O persoană care nu vrea să te piardă te scoate la o plimbare. Este momentul să dea cărțile pe față dacă vrea să mergeți mai departe pe același drum.

Săgetător

Treburi casnice, dar și odihnă multă în această zi de weekend. Gândește-te mai mult la tine și încarcă-ți bateriile pentru săptămâna care vine.

Capricorn

Discuție serioasă cu o persoană care vă iubește de ceva timp. Este posibil să începi o nouă poveste de dragoste, trebuie doar să spui ce intenții ai.

Vărsător

Activități comune cu oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă. Păstrează aproape numai persoanele cu care rezonezi și cu care poți face lucruri remarcabile.

Pești

Vești bune, plimbări și ieșiri în oraș. Nu ar strica o cafea alături de cineva cu care să discuți despre partea profesională și carieră.

ADVERTISEMENT