Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 21 februarie 2021. Gemenii află dacă încep o nouă relație

21.02.2021 | 09:28
Horoscop Neti Sandu duminica 21 februarie 2021 Gemenii afla daca incep o noua relatie
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 21 februarie 2021, anunță că semnele zodiacale sunt capabile de a descifra acele lucruri sau evenimente ascunse pe care până acum nu au putut sau nu au vrut să le vadă.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că cei 12 nativi sunt pregătiți în momentul de față să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că zodiile au găsit clipa perfectă pentru a spune lucrurilor pe nume. Descoperă mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 21 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai găsit oamenii și echipa perfectă pentru a pune în practică ideea pe care o ai de ceva vreme. Lucrează în stilul propriu și personal și totul va ieși așa cum îți dorești.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să primești un cadou pe care ești dispus să-l împarți cu ceilalți. Bucuria este mare, semn că ai parte de o invitație la o aniversare sau undeva în oraș.

Gemeni

Cineva care v-a dus cu vorba legat de viața amoroasă vă dă un răspuns, dar nu foarte clar. Scăpați de oboseală și alungați gândurile negative într-o stațiune sau la plimbare.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt niște rude care vor să vă vadă, poate așa reușiți să vă apropiați mai mult. Reflectă la situația neplăcută din cuplu și caută să restabilești armonia. Pregătește-te de ceva mai bun.

Leu

E o zi perfectă pentru a spune lucrurilor pe nume legat de partenerul de viață. Spune verde în față tot ce simți ca să vă completați frumos sufletește, dar și din alte puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță venirea pe lume a unui copil sau o nuntă. Oricum ar fi e mare veselie la tine în casă. Un motiv de bucurie în plus poate constitui starea de grație pe care o simți.

Balanță

Sfătuiește-te cu cei dragi dacă este cazul să căutați o locuință mai mare sau o extindeți pe cea în care stați acum. O ieșire la cafea poate aduce un plus de lumină în cuplu.

Scorpion

O persoană care te vizitează te ajută să iei o pauză, și uite așa faceți schimb și de idei. Cineva căruia i-ați dat bani cu împrumut vi-i înapoiază pentru a face mici cumpărături.

Săgetător

Cineva vrea să fii sincer și să spui dacă mai vezi vreun viitor împreună. Relația de dragoste ar putea merge, dar depinde numai de tine. Poate faceți cumva să fiți din nou o familie.

Capricorn

Pune la punct unele detalii pentru întâlnirile cu prietenii, fie și în online. Posibil să fii nevoit să oferi un răspuns celor care te vor în parteneriatul lor.

Vărsător

Primești un dar pe care cineva apropiat l-a pregătit cu mult timp în urmă. Este o ocazie perfectă pentru plimbare, dar și pentru a repara relația cu partenerul de viață.

Pești

Afli noutăți care te propulsa în carieră, ai ce arăta lumii din jur. Te simți de minune în largul tău și pregătești ceva bun pentru cei de-ai casei, cât și pentru musafiri.

ADVERTISEMENT