Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 11 februarie 2021. Taurul se bucură de recunoaștere și apreciere

11.02.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu joi 11 februarie 2021 Taurul se bucura de recunoastere si apreciere
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru ziua de joi, 11 februarie 2021, este strict legat de Luna Nouă în Vărsător. 

De asemenea, e un ciorchine de planete, e anul Vărsătorului, mai spune astrologul renumit de la știrile Pro TV. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 2.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt dezvăluite în cele ce urmează. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte cele 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 11 februarie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Socotește bine banii ca să vezi cu ce rămâi după ce achiți școala copiilor, taxele și impozitele. Gândește-te ce mai trebuie pus la punct la început de an.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți se recunosc niște merite. Nu mai e cazul să te plângi că șefii nu te apreciază. Muncește cu și mai mult spor și o să ai parte de un antrenament foarte bun.

Gemeni

Se anunță o reușită în sfera studiilor. Se poate să primiți niște aprobări importante care să deschidă niște perspective inedite în carieră.

ADVERTISEMENT

Rac

Banii încep să se adune. Poate vinzi niște obiecte la care lucrezi de ceva timp. Se anunță o cheltuială mare, schimbi locuința sau mașina.

Leu

Întâlnire cu o persoană care luptă de luni bune ca să ajungi în echipa sa. Puneți-vă de acord legat de un proiect de mare anvergură la serviciu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O situație se încheie, în sfârșit, și te poți bucura de noul serviciu. Poate fi vorba și de școală sau studii. Vin și ceva bani de undeva.

Balanță

Sunt apreciate lucrurile pe care le faci în particular. Poate pui o parte din ele la vânzare pentru a căpăta prestigiu pentru tot ce realizezi.

Scorpion

Găsești în cele din urmă locuința ideală. Poate dai avansul, dacă s-a acordat creditul, și e posibil să te și muți în curând în noua casă.

Săgetător

Se anunță rezultate excelente la școală. Lasă deoparte mediul online și ieși cu colegii afară, la o cafea. E o zi perfectă pentru discuții.

Capricorn

Se poate să semnezi un contract de angajare sau să te bucuri de o reactualizare la locul de muncă actual. Ești de acord să prelungești colaborarea.

Vărsător

Pune punctul pe „i” în proiectul la care visezi de foarte mult timp. Impune-te, este o zi în care să profiți de maxim de oportunități.

Pești

Ai inspirație, dovadă că alegi ceva care ți se potrivește mănușă la locul de muncă. Posibilă încheierea unui colaborări care aduce un start nou.

ADVERTISEMENT