Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 9 februarie 2021. Săgetătorul se bucură de relații extraordinare

09.02.2021 | 07:45
Horoscop Neti Sandu marti 9 februarie 2021 Sagetatorul se bucura de relatii extraordinare
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de marți, 9 februarie 2021, aduce foarte multe rezolvări. Ies la iveală adevăruri ascunse și zodiile au parte și de revelații. 

De asemenea, celebrul astrolog care prezintă previziunile astrale la Pro TV mai anunță că semnele zodiacale vor știi încotro să se îndrepte, pe ce drum să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9, ceea ce înseamnă că nativii au parte de o înțelegere autotcuprinzătoare.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Posibil să faci niște cursuri online, în ideea de a încerca o altă meserie. Ai descoperit că îți place ceva care se caută pe piață perioada asta.

ADVERTISEMENT

Taur

O probleme bancară se poate rezolva foarte ușor. Ai parte de bani și poți să faci în felul acesta tot ce ți-ai propus legat de casă.

Gemeni

O perioadă excelentă pentru studiu, examene și legalizarea unor acte fără de care nu te poți mișca. Zi perfectă pentru rezolvări.

ADVERTISEMENT

Rac

Un control medical ți-ar putea lua o piatră de pe inimă, nu mai amâna. Vezi dacă ai ceva probleme medicale sau nu, chiar dacă pare că totul e ok.

Leu

Posibil să primești niște bani ca să poți face monetarul casei. E important să vezi pe ce sumă poți conta dacă vrei să achiziționezi ceva scump.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate ar fi momentul să te ocupi de sănătate, să ai o condiție fizică foarte bună. Te descurci cu toate atât la serviciu, cât și acasă.

Balanță

Dai curs unei întâlniri și poate ieșiți din zona de online. Încearcă să vezi ce energie și ce semnale îți transmite respectiva persoană.

Scorpion

Rezolvi niște acte de proprietate. Poate vinzi sau cumperi, cine știe poate chiar găsești un chiriaș și semnezi contractul.

Săgetător

Relația cu grupul de prietenii și cu colegii îți aduce o mare satisfacție. Efortul colectiv te poate ajuta să te lansezi inclusiv individual.

Capricorn

Un angajator îți propune un loc de muncă inedit, dar nu te înduri să lași actualul serviciu. Nu prea vrei să pleci în necunoscut, gândește-te bine.

Vărsător

Se anunță o reușită care îți umple contul de foarte mulți bani. În felul acesta poți să-ți faci planuri solide pentru anul în curs.

Pești

Sunt șanse să recuperezi o relație și să te bucuri de armonie. Tot ce trebuie să faci este să găsești frecvența comună cu cel de lângă tine.

ADVERTISEMENT