Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 16 decembrie 2021. Racul își atinge obiectivele

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 16 decembrie 2021. Se anunță reușite pentru unii nativi, care primesc bani sau noi oferte de job. Unii se vor bucura de armonie în cuplu.
16.12.2021 | 08:16
Horoscop Neti Sandu joi 16 decembrie 2021 Racul isi atinge obiectivele
ADVERTISEMENT

Nativii se vor descurca în orice situație și vor duce la bun sfârșit toate proiectele joi, 16 decembrie 2021, a anunțat Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Vibrația zilei este 7, ceea ce înseamnă că zodiile vor da dovadă de ceva mai multă înțelepciune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 16 decembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Reușești să obții mai repede semnăturile pentru niște acte ca să nu rămâi cu ele neîncheiate la final de an. Lucrezi la ceva nou și poate te vei relansa în ianuarie.

Taur

Găsești în ultimul moment cazare de Anul Nou sau prietenii de invită să stai la ei. Primești bani, așa că faci plăți și te ocupi de cumpărături. Sunt multe de făcut și vrei să capi de această grijă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Mai ai de luat bani. Ar trebui să-i contactezi pe cei cărora le-ai împrumutat bani, să vezi ce au de gând. Primești o ofertă de job sau de colaborare, o accepți acum sau te mai gândești până în ianuarie.

Rac

O persoană care îți lipsește își anunță vizita și plecați câteva zile în vacanță la munte. Iei semnăturile de care ai nevoie și recuperezi niște bani. Atingi și obiectivele pentru care ai muncit mult.

ADVERTISEMENT

Leu

Se poate să primești niște bani și să te descurci cu cheltuielile în această perioadă. Te implici în organizarea unei petreceri pentru copii sau poate chiar pentru Revelion.

Fecioară

Cineva tânăr pentru care reprezinți un model îți va cere diverse sfaturi. Mai ai de schimbat ceva prin casă și te ocupi de reamenajare, mai ales dacă ai musafiri de sărbători.

ADVERTISEMENT

Balanță

Faci drumuri sau cumpărături online ca să te asiguri că ai toate cele necesare pentru sărbători. Poate o să duci niște lucruri la reparat, inclusiv mașina, de care ai nevoie în caz că pleci undeva.

Scorpion

Apare o persoană care insistă să petreceți Anul Nou împreună și s-ar putea să accepți. Niște persoane sunt interesate de tine și vezi la ce ați putea lucra împreună, să nu fie prea solicitant.

Săgetător

Este cineva care nu vrea să plece din viața ta. Te caută diverse persoane cu care să lucrezi, să te plimbi și să-ți petreci și sărbătorile.

Capricorn

Primești oferte de lucru și te gândești să le accepți dacă nu ai prea multe de făcut. Te vei bucura de mai multă armonie în relația de cuplu.

Vărsător

Prietenii vor să vă petreceți sărbătorile împreună și încerci să-i incluzi în programul tău. Ajuți niște persoane care nu se descurcă prea bine și faci și niște cumpărături pentru casă.

Pești

Sunt lucruri pe care trebuie să le clarifici cât mai repede la job ca să-ți poți lua banii. Ești gata să te relansezi într-un nou domeniu și să te bucuri de aprecierile celorlalți.

ADVERTISEMENT