Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 martie 2022. Oportunități pentru mai mulți nativi

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 martie 2022. Se anunță oportunități în plan profesional pentru mai multe zodii. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.
24.03.2022 | 07:48
Horoscop Neti Sandu pentru joi 24 martie 2022 Oportunitati pentru mai multi nativi
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 24 martie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță vești bune și oportunități în plan profesional pentru joi, 24 martie 2022. Vibrația zilei este 6, iar nativii au parte de armonie în familie și în cuplu, a mai spus astrologul la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: joi, 24 martie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Poate pleci undeva să rezolvi chestiuni legate de afaceri, dar te poți bucura și tu de călătorie. Îți extinzi afacerile și poți avea parte de câștiguri mari, dar e important să alegi ce ți se potrivește și e pe piață.

ADVERTISEMENT

Taur

Recuperezi niște bani și vei avea suficienți pentru cheltuielile din această perioadă. Te asociezi cu niște persoane ca să faceți afaceri și ai putea câștiga sume mari de bani dacă ai încredere în ele.

Gemeni

Trebuie să-i răspunzi cuiva la posibilitatea de a forma un cuplu și poate ieșiți în oraș ca să discutați. Ai o întâlnire importantă, vrei să evoluezi în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Rac

Semnezi un contrat, poți definitiva o situație legată de proprietate sau de școală. Poate iei niște bani de la job sau din colaborări și faci niște cumpărături online.

Leu

Te interesezi de un credit la bancă, vrei să-ți cumperi o altă casă sau o mașină. Trebuie să tragi niște concluzii legate o colaborare cu niște persoane care au încredere în forțele tale și cu care ai putea avea succes.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva vrea să te recucerească și accepți, dacă nu există altcineva în viața ta. Te bucuri de ofertele de colaborare și te gândești bine înainte de a semna ceva.

Balanță

Acorzi timp unui hobby care să-ți dea o stare mai bună de spirit. Poate ai o perioadă încărcată la locul de muncă și faci tot posibilul ca lucrurile să meargă bine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te înțelegi mai bine cu persoana iubită și comunicați mai mult. Vin bani, dar ai de făcut cheltuieli, unele dintre ele fiind neprevăzute. Apelezi la economii și te descurci.

Săgetător

Se poate să faci reamenajări în locuință sau poate construiești ceva lângă casă. Ți se propune să te alături unei echipe pentru o activitate care ți-ar aduce bani și reputație.

Capricorn

Munca în echipă aduce rezultate bune, poate mergi la o sală de sport ca să te antrenezi, vrei să ai o condiție fizică bună. Îți găsești ceva în plus de lucru, dar îți rămâne și suficient timp pentru familie.

Vărsător

Ai rezultate bune la școală, a ta sau a copiilor. Sunt oferte de lucru și iei în calcul unele dintre ele, să vezi dacă există una pe placul tău. Poate semnezi un contract.

Pești

Te gândești să te căsătorești și să-ți cumperi o locuință mai spațioasă. Apar oportunități de a progresa pe mai multe planuri și vei avea parte de notorietate, dar și de câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT