Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 6 mai 2021. Achiziție importantă pentru Tauri

06.05.2021 | 08:26
Horoscop Neti Sandu joi 6 mai 2021 Achizitie importanta pentru Tauri
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 6 mai 2021, anunță o zi în care succesul este prezent în viața nativilor. Mai mult, taurii pot face o achiziție importantă.

Astrologul de la Pro TV  spune că atât activitățile practice, cât și cele de tip intelectual vor fi fructuoase. Semnelor zodicale le merge bine pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este cifra 6, iar armonia este prezentă la orice oră. FANATIK vă prezintă previziunile complete.

Horoscop Neti Sandu: joi, 6 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Obțineți unele aprobări sau semnături de la autorități, care au întârziat o vreme bună. Aveți posibilitatea obținerii unor câștiguri financiare, dar vă organizați și timpul în așa fel încât să vă rămână și pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua anunță o achiziție însemnată. Vă cumpărați altă mașină, poate doar una la mâna a doua. Este posibil să apară unele colaborări de lungă durată, poate chiar permanente, care v-ar aduce câștiguri financiare.

Gemeni

Sunteți ocupat cu unele documente, dar că bucurați de un progres. Și viitorul se anunță aglomerat, poate câteva luni întreprindeți o activitate paralelă cu serviciul, dar care vă aduce câștiguri.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță un câștig financiar, care vă ajută cu cheltuielile și vă permite și să ieșiți pe undeva. Apare o ofertă pentru o activitate care ar putea să vă aducă mai multă vizibilitate și o schimbare de macaz.

Leu

Apar oferte de muncă și este posibil chiar să acceptați o colaborare, în particular. Primiți ajutor din partea unor persoane pentru o aceasta, iar, dacă timpul vă permite, chiar vă implicați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua se anunță una aglomerată, trebuie să rezolvați unele chestiuni profesionale și nici acasă lucrurile nu sunt chiar simple. Aveți de făcut unele drumuri pentru a pune totul în ordine.

Balanță

Rezolvați o situație legală, pentru a căpăta un alt statut social sau financiar. Aveți de înapoiat niște bani și vă interesați de cum puteți obține un credit bancar sau amânarea unei rate.

Scorpion

Vă bucurați de prezența unui om care are sentimente frumoase și le evaluați pe cele propri. Este posibil să faceți o alegere pentru un alt loc de muncă, aveți mai multe oferte și o selectați pe cea mai bună.

Săgetător

Este posibil să primiți o vizită, care vă aduce și unele idei de afaceri. Se mai anunță și o reușită, poate treceți cu succes de un examen sau un interviu și reușiți să avansați în carieră.

Capricorn

Vă preocupați pentru starea de sănătate, a voastră sau a celor apropiați, pentru a evita eventualele neplăceri. Este posibil că încheiați un contract și să începeți altul nou.

Vărsător

Ziua poate să aducă unele schimbări în casă. Cumpărați unele aparate electrocasnice sau mobilier nou. Reluați o activitate creativă pentru timpul liber, ar putea să vă aducă și câștiguri financiare.

Pești

Acordați mai multă atenție relației de cuplu, vă asigurați că lucrurile merg în direcția bună. Este posibil că vină o veste bună, aflați de disponibilitatea unui angajator sau de o eventuală vacanță. Se poate să primiți un cadou.

ADVERTISEMENT