Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 8 aprilie 2021. Racul primește laude de la șefi

08.04.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu joi 8 aprilie 2021 Racul primeste laude de la sefi
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de joi, 8 aprilie 2021, le aduce celor 12 zodii momente extrem de frumoase și surprize. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că semnele zodiacale au parte de noroc pe plan financiar și reușite. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru fiecare semn zodiacal în parte sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Află și tu despre ce este vorba!

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 8 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te bucuri de inițiative demne de toată lauda. Primești ajutor din partea unor oameni care te apreciază și cred în proiectele tale.

ADVERTISEMENT

Taur

Negociezi un contract pe care vrei să-l aduci la condițiile tale. Nu te combina cu cineva care nu-ți inspiră încredere, să nu fie o alegere păguboasă.

Gemeni

E un elan constructiv la tine. Pune toate motoarele în funcțiune dacă vrei să fii la înălțime, să iasă totul ca la carte. Se anunță bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de apreciere din partea superiorilor și primești bani. Poate vei mai lucra și la alte proiecte în același cadru, la un moment dat.

Leu

Reușite în plan intelectual. O zi perfectă pentru examene și pentru a ieși la rampă cu o lucrare cu care să faci impresie bună.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apelează la un avocat care să-ți reprezinte interesele, singur nu te descurci. Ai sorți de izbândă, totul e să nu lași lucrurile baltă.

Balanță

Astăzi ești în vizorul șefilor. Ai ceva important de lucru și sunt posibile și ceva schimbări. E nevoie să fii ferm pe poziție.

Scorpion

E posibil să fie o perioadă bună din punct financiar pentru tine. Cumpără ceva pentru casă, dar nu uita să pui deoparte pentru o vacanță, la vară.

Săgetător

Se încheie o dispută, în sfârșit, cu un angajator mai vechi. E momentul să te axezi pe proiectele tale, ai o perspectivă strălucită și energie.

Capricorn

Se rezolvă o chestiune care ține de casă. Poate mai faci unele achiziții pentru a crea un plus de confort în locuință, tot vine Paștele.

Vărsător

Focusează-te pe o idee pe care să o pui imediat în practică. Vor avea de câștigat și oamenii din jur, poate fi un act caritabil.

Pești

Vești de tot felul, unele te iau prin surprindere. Sunt situații de care te-ai temut, dar te vei descurca cu emoție pentru că ești călit.

ADVERTISEMENT