Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 7 aprilie 2021. Nativii se bucură de bani și vești excelente

07.04.2021 | 07:10
Horoscop Neti Sandu miercuri 7 aprilie 2021 Nativii se bucura de bani si vesti excelente
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 7 aprilie 2021, aduc vești bune pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. 

Totodată, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că vibrația zilei este reprezentată de cifra 7.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile, dar și care sunt evenimentele importante în această zi!

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 7 aprilie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Te bucuri de o serie de reușite, chiar și mărunte. Ai o stare de spirit înaltă, lucru care te ajută să faci progrese pe mai multe planuri.

ADVERTISEMENT

Taur

Intri la cheltuială pentru că nu vrei să ratezi niște oferte și promoții care-ți ies în cale. Poți achiziționa, printre altele, și ceva cadouri de Paște.

Gemeni

Ești pus pe fapte mari și poți face o schimbare, să începi o afacere care să aducă un plus de prestigiu, dar mai ales mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Te descurci mult mai bine cu banii și poți pune deoparte pentru masa de Paște sau pentru a pleca pe undeva, cu persoanele dragi.

Leu

Primești o oferă de lucru, gândește-te de două ori înainte de a accepta. Vezi dacă merită și dacă oamenii sunt serioși și muncitori.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar niște bani de la locul de muncă. Fă-ți socotelile în așa fel încât să-ți ajungă pentru sărbători, dar și să fii la zi cu toate cheltuielile curente.

Balanță

Te contactează diverși oameni de afaceri, care sunt gata să-ți prezinte ceva care o să-ți placă. Îți convine parteneriatul și mergi mai departe.

Scorpion

Se rezolvă niște probleme de familie. Poți investi o parte din bani pentru reamenajarea casei pentru a fi mult mai funcțională.

Săgetător

Un parteneriat solid te ajută să rămâi în lumea afacerilor, chiar în top. Așa ajungi în legătură și cu alte persoane de succes.

Capricorn

Intră niște bani în cont. Achită restanțele și încearcă să pui deoparte pentru perioada după sărbători. Vezi cum te descurci.

Vărsător

Încep să se vadă rezultatele eforturilor și o să primești bani. Cineva te vrea în echipă, vei fi tratat la altă cotă, la alte valori.

Pești

Te orientezi spre o colaborare. Ai prilejul să prezinți o nouă față de care nu s-a știut până acum și să-i lași pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT