Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 15 martie 2021. Balanțele se simt împlinite

15.03.2021 | 07:48
Horoscop Neti Sandu luni 15 martie 2021 Balantele se simt implinite
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 15 martie 2021, care aduce o zi cu reușite pentru majoritatea nativilor. Unii se bucură de succes și în plan personal. 

Astrologul de la Pro TV precizează că nativii vor face față tuturor obstavolelor și vor avea parte de colaborări avantajoase și succes la școală în prima zzi a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 6 și o să existe armonie în viețile nativilor, care se va menține. Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: luni, 15 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Se poate să primești niște aprobări legate de studiu și să studiezi altă disciplină sau chiar să sari peste acest an și să treci la următorul.

ADVERTISEMENT

Taur

Te pregătești de o colaborare avantajoasă la locul de muncă și îți va aduce suma de bani de care ai nevoie.

Gemeni

Sunt șanse să faci progrese considerabile la școală și să treci cu bine peste toate examenele, cu note bune.

ADVERTISEMENT

Rac

Urmează să te contacteze o persoană din alt oraș pentru a stabili o colaborare, dar să fie ușor pentru ambele părți, din moment ce există o anumită distanță.

Leu

Ceri sfatul unor specialiști atunci când vine vorba de afaceri sau vrei să obții un post de conducere și ai nevoie de îndrumare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te întâlnești cu cineva care îți face o ofertă de muncă în paralel cu jobul actual și o să accepți, pentru că ai nevoie de un venit suplimentar.

Balanță

Te simți împlinit din punct de vedere spiritual, pentru că apare o persoană în viața ta cu care ai multe lucruri în comun și sunteți pe aceeași lungime de undă.

Scorpion

Ai șansa de a lucra la un proiect important de grup și lucrurile vor merge bine, chiar dacă o să-l faci din fața calculatorului și nu fizic.

Săgetător

Vei afla noutăți de la cineva care este dornic să vă întâlniți și poate chiar planificați o ieșire în oraș pentru weekend.

Capricorn

Studiile merg foarte bine și vei avea rezultate bune la școală, fie că se desfășoară fizic sau în mediul online.

Vărsător

Ai mai multe plăți de făcut și poate ai strâns o sumă de bani deoparte, ca să-ți ajungă pentru aceste cheltuieli, dar și pentru altele.

Pești

Primești nulte bani pe care i-ai cerut la un moment dat și nu i-ai avut, pentru că bugetul nu era suficient în acea perioadă.

ADVERTISEMENT