Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 13 aprilie 2021. Fecioara adună bani din mai multe părți

13.04.2021 | 07:19
Horoscop Neti Sandu marti 13 aprilie 2021 Fecioara aduna bani din mai multe parti
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru a doua zi din săptămână, marți, 13 aprilie 2021, le aduce celor 12 semne zodiacale foarte multe provocări. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că nativii au mare noroc în sectorul profesional, poate chiar sunt șanse mari să-și schimbe locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că zodiile le asigură celor din jur tot ce au nevoie. Citește în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru această zi, pentru fiecare nativ în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 13 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

E momentul să iei o decizie legată de un job care ți s-a propus. Lasă deoparte rezervele, se impune să oferi răspunsul mult așteptat.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar adevărate provocări. Mobilizează-te să nu treacă șansele pe lângă tine, să nu regreți că nu ai fost pe recepție, cu un pas înaintea concurenței.

Gemeni

Puteți lucra cu niște parteneri din străinătate, chiar și de acasă. Se anunță succes, dar cu prețul unui efort de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Rac

Te poți aștepta la o răsplată fie cu bani, fie cu promovare, care să însemne și recunoașterea breslei pentru că munca ta vorbește de la sine.

Leu

E o moment bun pentru legalizări, să fii în regulă cu toate actele. Vezi-ți mai departe de școală sau poate chiar te angajezi pe undeva.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Reușești să strângi bani din mai multe surse. A venit scadența, se adună ceva în cont, dar trebuie să ai grijă să nu fie cheltuiți la întâmplare.

Balanță

Treci în revistă niște contracte, vezi ce rămâne și ce nu. Nu-ți irosi timpul pe planuri care te storc de energie și nimic mai mult.

Scorpion

Se poate să te caute cineva care să-ți dea de lucru, dar la fel de bine poți bate chiar tu la ușa unui angajator ca să-i propui o afacere.

Săgetător

Lărgește-ți aria de colaborare și dă-le accept și unora care nu au multe lucruri profesionale în comun cu tine. E cazul să te mai schimbi.

Capricorn

Încă nu ai terminat toată munca cu locuința, cu curățenia și cu eliminarea lucrurilor nefolositoare și care doar ocupă spațiu. Treci la treabă.

Vărsător

Se anunță succes pe mai multe planuri. Va fi o upgradare. Pune toate resursele la bătaie pentru a atrage tot ce e mai bun din anul acesta special.

Pești

Se poate să-ți găsești ceva de lucru, poate chiar o colaborare. Te alegi și cu bani frumoși, urmează-ți intuiția pentru a face selecție printre oferte.

ADVERTISEMENT