Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 10 martie 2021. Astrele aduc numeroase rezolvări

10.03.2021 | 07:13
Horoscop Neti Sandu miercuri 10 martie 2021 Astrele aduc numeroase rezolvari
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 10 martie 2021. Astrele aduc numeroase rezolvări. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru miercuri, 10 martie 2021, aduce o zi cu foarte multe rezolvări pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

Potrivit renumitului astrolog al știrilor Pro TV, vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că aduce foarte multe lucruri bune pentru zodii.

ADVERTISEMENT

Descoperă în cele ce urmează care sunt evenimentele și întâmplările de care se bucură cele 12 semne zodiacale la mijlocul săptămânii.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 10 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Primești numeroase oferte de lucru și ai de unde alege. Sunt câteva care ți se potrivesc și îți aduc cu un câștig consistent.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți se recunosc niște merite, lucru care se simte și la bani. Posibile bonusuri pentru masă sau transport, toate în interes de serviciu.

Gemeni

Sunt șanse mari să semnezi un contract cu un partener străin. Posibile ceva drumuri prin țară dacă ai colaborări prin alte zone.

ADVERTISEMENT

Rac

Se adună bani în cont pentru că ai gânduri serioase cu economiile. Te gândești tot mai serios să faci niște achiziții de lungă durată.

Leu

Relația cu superiorii devine mai bună și le poți cere câte ceva ca să ai un randament și mai mare la locul de muncă. Poate îți trebuie aparatură performantă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești un soi de recompensă pentru felul în care ai lucrat. Posibile sume de bani sau aranjamente care să îți garanteze un venit pe viitor.

Balanță

Posibil să ieși pe piață cu un produs nou, care să fie bine primit. E momentul să te afirmi, lumea te ajută și vine în întâmpinarea ta.

Scorpion

Cineva se anunță în vizită. Poate rămâne peste noapte sau chiar câteva zile bune, chiar are nevoie de o mână întinsă de ajutor.

Săgetător

Se anunță confirmări de pe la diverse departamente. În sfârșit, ai undă verde pentru a-ți exprima un punct de vedere sau pentru a pune în practică o idee.

Capricorn

Astrele anunță semnarea unui contract pentru a-ți da votul de încredere într-un proiect anume. Se anunță o alegere foarte bună și un venit constant.

Vărsător

Primești un răspuns favorabil legat de o angajare. Poate faci niște achiziții de valoare, lucru care va aduce fericire în familie. Aștepți de mult acest moment.

Pești

Se anunță o revelație care te ajută să pui capăt unei îndoieli cu privire la relația sentimentală. Un adevăr iese la iveală și te salvează.

ADVERTISEMENT