Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 5 mai 2021. Gemenii primesc vești bune

05.05.2021 | 08:26
Horoscop Neti Sandu miercuri 5 mai 2021 Gemenii primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 5 mai 2021, vine cu vești bune pentru nativi, care au parte de apreciere din partea celorlalți mai ales după ce au depus eforturi mari. 

Astrologul de la Pro TV anunță o zi reușită pentru mai multe zodii, care fac progrese considerabile la locul de muncă și au parte de câștiguri pe măsură.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5, iar nativii își exprimă sentimentele cu sinceritate. Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 5 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Este posibil să mai cumperi câte ceva pentru casă și să înlocuiți lucrurile vechi și care nu mai funcționează atât de bine. Se poate să semnezi un contract care să-ți asigure veniturile suplimentare de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de o zi bună, după o perioadă lungă de eforturi, iar la locul de muncă faci progrese importante Ai multe idei și vrei să le pui în aplicare astfel încât munca ta să fie apreciată.

Gemeni

Primești o veste bună de la o persoană aflată departe și care vrea să vă vedeți, mai ales că a trecut mult timp de la ultima întâlnire. Niște oameni de afaceri insisă să colaboreze cu tine, ca să fie toată lumea în avantaj.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să se încheie un proces sau să semnezi un contract, astfel că vei primi banii care ți se cuvin. Cheltui niște bani și faci totul pentru a-ți îndeplini un vis, vrei să faci o achiziție importantă.

Leu

Relația de cuplu merge foarte bine, poate ați comunicat mai mult în ultima vreme. Ajungi la o înțelegere cu cineva care vrea să colaboreze cu tine pentru că are încredere în abilitățile tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci totul ca să fii alături de anumite persoane apropiate, rude sau prieteni. Munca ta este răsplătită și o să lucrezi în continuare cu o altă atitudine, acum că eforturile tale au fost apreciate.

Balanță

Ești tentat brusc să cumperi o nouă mașină sau o locuință, după ce ai văzut niște anunțuri. Ai o reușită în plan financiar, primești niște bani de luna trecută și poate îi pui deoparte pentru vacanță.

Scorpion

Relația de cuplu merge mai bine, există mai multă armonie după o perioadă de tensiune. Ți se propune să te implici într-o afacere, dar mai întâi le ceri sfatul apropiaților, să vezi dacă merită să muncești și în timpul liber.

Săgetător

Cineva te invită la o întâlnire în oraș, să vadă dacă puteți avea o relație sentimentală. Apar oferte de colaborare și poate vei încheia contracte, primești și răspunsuri de la judecătorie.

Capricorn

Te ocupi mai mult de locuință, pentru că sunt multe lucruri de făcut, de care nu ai avut timp din cauza Paștelui. Se anunță bani și achiți ce este urgent, dar păstrezi și pentru vacanțe.

Vărsător

Poate cineva se ahită de o obligație materialăsau morală față de tine și reușiți să faceți pae. Te așteaptă vești bune, poate cineva îți oferă niște cadouri întârziate de Paște.

Pești

Apar anumite probleme în viața de cuplu, care pot genera conflicte dacă sunt interpretate greșit. Încerciceva nou în plan profesional, poate niște cursuri pentru un alt domeniu.

ADVERTISEMENT