Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 7 octombrie 2020. Taurul se îndrăgostește lulea

07.10.2020 | 09:05
Horoscop Neti Sandu miercuri 7 octombrie 2020 Taurul se indragosteste lulea
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru miercuri, 7 octombrie 2020, vine cu situații neașteptate. Potrivit astrelor, nativii vor știi să treacă cu brio peste unele întâmplări, reușind să se descurce excelent.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale vor da dovadă de prezență de spirit, dar și de oameni care le vor sări în ajutor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7 ceea ce înseamnă că zodiile au fler în afaceri, dar și în alte lucruri pe care le întreprind în această zi.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 7 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Lichidează-ți datoriile și interesează-te ce facturi mai ai de achitat. Cere-ți drepturile, dacă este cazul mergi în instanță. Luptă până în pânzele albe pentru a-ți lua o casă sau o mașină.

ADVERTISEMENT

Taur

Apare o persoană care te face să simți fluturi în stomac. Plătește din datorii, ai suficienți bani pentru a fi la zi. Numai așa te poți bucura de distracția din weekend.

Gemeni

Banii vin din mai multe părți, așadar vei beneficia de un confort material pentru o bună perioadă de timp. Gândește-te mai mult la viața personală, dar nu uita nici de afaceri.

ADVERTISEMENT

Rac

Decizie de comun acord legat de schimbarea mașinii. Fă-ți curaj și înscriere-te la cursul care îți poate aduce un post mai bun la locul de muncă, dar și altă prestanță.

Leu

Bani și succes pe plan profesional, așa arată ziua pentru tine. Investește economiile în decorarea locuinței sau în studii. Ai șansa de a lucra de acasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Activitatea din mediul online este și ea bună la ceva, mai ales când vine vorba de cursuri noi. Îmbină studiul și munca de acasă și fă-ți timp și pentru cei mici.

Balanță

Este un moment bun pentru a da un refresh relației de cuplu. Pe plan profesional sunt șanse mari să găsești pe cineva cu care să te asociezi legat de o afacere. Organizarea este cheia.

Scorpion

Ofertă neașteptată în domeniul afacerilor. Ascultă-ți intuiția, se anunță ceva frumos. Apare cineva în viața amoroasă care te va seduce de nu vei mai știi nici cum te cheamă.

Săgetător

Oferi enorm la locul de muncă și ar fi cazul să ceri superiorilor o mărire de salariu. O persoană din trecut revine în viața ta. Acum poți afla dacă sunteți făcuți să fiți împreună.

Capricorn

Reparații în locuință sau mașina cere să fie schimbată. Vin ceva bani de la serviciu, ocazie cu care poți achiziționa lucrurile pe care le ai pe lista de cumpărături.

Vărsător

Călătorie în interes de afaceri, toate merg ca pe roate la serviciu. Semnarea unor acte sau recunoașterea unor merite. Banii și privilegiile nu vor întârzia să apară.

Pești

Scapă de stres, mergi câteva zile la munte. Încarcă-ți bateriile și hotărăște-te ce curs vrei să faci în viitorul apropiat. Începe o aventură intelectuală, nu o rata.

ADVERTISEMENT