News

Horoscop Neti Sandu pentru 8 mai. O zodie îşi vede un vis împlinit

08.05.2019 | 08:21
Horoscop Neti Sandu pentru 8 mai O zodie isi vede un vis implinit

Potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu, în data de 8 mai, o zodie își vede un vis împlinit. După ce a muncit și a visat, totul se concretizează. De altfel, în general, este o zi destul de bună. Vibrația zilei este 8, ceea ce înseamnă că e bine să fim chivernisiți, lucru care nu strică niciodată.

Horoscop Neti Sandu pentru 8 mai

Cumpătarea este cuvântul cheie azi. Vizați de astrologi sunt nativii zodiei Taur. Ei încearcă să se pună pe primul loc și chiar le iese. După o vreme în care toți au contat pentru ei, acum este vremea să se pună pe piedestal!

Horoscop Neti Sandu pentru 8 mai. O zodie îşi vede un vis împlinit
O zodie îşi vede un vis împlinit
Sursa foto: pixabay.com

Taur

Nativii zodiei Taur se vor îngriji de ei. Aveați câteva semne de întrebare legate de sănătatea voastră, iar acum este vremea analizelor. De asemenea, se ivesc ocazii de a face rost de bani. Vă asociați cu cineva, pentru a vă asigura reușita în afaceri.

Gemeni

Gemenii se află în plină idilă. Vă faceți planuri de ”luptă”, poate chiar vă căsătoriți. Începeți să adunați bani, vă suplimentați veniturile.

Rac

Se anunță o plimbare ori o ieșire la cafea cu o persoană cu care aveți foarte multe în comun.

Leu

E vremea de plecare. Vă rezolvați problemele la serviciu, acasă și o luați la drum sigur că toate sunt lăsate în regulă.

Fecioară

Un vis devine realitate. Vă mutați, deveniți părinți ori plecat, într-un final, în concendiul la care visați de prea mulți ani.

Balanță

Este posibil să faceți cunoștință cu cineva care devine din ce în ce mai interesat de voi. Situația financiară se va regla, căci probabil vă luați un alt loc de muncă ori primiți o mărire.

Scorpion

Spre voi vine o compensație, ceea ce o să vă crească moralul. În ultima vreme ați fost plouat, neștiind cum să faceți față situației sau pe ce cale să o luați.

Săgetător

La comunicare stați brici astăzi! Perechea de suflet apreciază starea și atitudinea cu care le înfruntați pe toate. Sunteți calm și luați lucrurile care vin spre voi fix așa cum sunt.

Capricorn

Purtați o discuție cu un angajator, pentru ca lucra pentru el, iar dacă vă decideți să continuați pe această cale, o să aveți asigurat confortul financiar.

Vărsător

Este recomandată puțină relaxare și multă odihnă. Poate organizați o ieșire la final de săptămână, pentru a vă reface fizic și psihic.

Pești

În funcție de cum vă organizați programul pentru această săptămână, este posibil să vă vedeți cu rudele. Se anunță un eveniment în familie!

Berbec

Berbecii au un suflu de prospețime. Poate vă îndrăgostiți sau vă merge din ce în ce mai bine în relația de cuplu. Învățați o lecție de viață,