Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 19 iunie 2022. Taurii bat palma pentru o nouă colaborare

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 19 iunie 2022: Taurii negociază tot felul de noi starturi din punct de vedere profesional. Pentru ei, viitorul începe să sune bine!
19.06.2022 | 09:12
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 19 iunie 2022 Taurii bat palma pentru o noua colaborare
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 19 iunie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a realizat horoscopul zilei de duminică, 19 iunie 2022, potrivit căruia Taurii sunt puși pe fapte mari. Nu sunt singurii nativi!

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 19 iunie 2022

Berbecii își împărtășesc pasiunile cu cei dragi. Participă la activități de grup, la întruniri cât se poate de interesante. Taurii sunt pe cont propriu și învață cum să își păstreze independența financiară de la cei din jur. Pot bate palma cu cineva pentru o nouă colaborare.

ADVERTISEMENT

Gemenii se apucă de mișcare. Vor să nu mai tolănească degeaba, așa că găsesc în sport o sursă de plăcere. Racii sunt invitați să participe la un spectacol. Nu le-ar strica să mai asculte și ei un concert live, să se bucure de atmosfera de festival alături de prietenii.

Leii sunt și ei chemați la o petrecere, una unde e posibil să fie mulți copii! Nativii de foc au drumuri prin alte localități din țară. Așadar, trebuie să își pregătească mașina!

ADVERTISEMENT

Fecioarele întâlnesc pe cineva cu care rezonează mai mult decât bine. Acea persoană le spune că se regăsesc în felul lor de a fi, iar nativii de pământ se simt măguliți. Balanțele au un eveniment în familie care le poate lărgi cercul de prieteni.

Peștii au parte de multe surprize

Scorpionii se concentrează asupra relației de cuplu. Își doresc să se armonizeze totul alături de persoana iubită, să dispară anumite provocări. Săgetătorii au chef de distracție. Nu vor mai sta în casă, ci vor face ceva frumos cu timpul lor. Pot fi însoțiți în activitățile lor de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Capricornii dau de cineva care corespunde idealului lor. Și acești nativi pot fi chemați la o petrecere, la un eveniment marcant.

Vărsătorii își descoperă un hobby și sunt tot mai focusați pe noua lor activitate. N-ar strica să iasă cu gașca undeva. S-ar mai dezmorți.

ADVERTISEMENT

Peștii se trezesc cu o surpriză din partea unei persoane la care țin destul de mult. Este o duminică specială pentru ei. Previziunile astrologului Neti Sandu au fost făcute pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT