Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 26 octombrie 2020. Fecioarele întâmpină dificultăți

26.10.2020 | 07:52
Horoscop Neti Sandu pentru luni 26 octombrie 2020 Fecioarele intampina dificultati
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 26 octombrie 2020, vine cu rezolvări ale unor probleme mai vechi și unii nativi vor primi răspunsurile de care aveau nevoie.

Astrologul de la Pro TV menționează că vibrația zilei este 8 și vom avea ocazia de a restabili pacea în relațiile tensionate. Vor exista și anumite dificultăți care trebuie depășite.

ADVERTISEMENT

Pentru unele semne zodiacale va fi o zi plină de surprize sau vor câștiga un proces cu care se luptă de mai mult timp. Iată mai jos previziunile pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 26 octombrie 2020, pentru fiecare nativ

Berbec

Prima zi din săptămână aduce mult noroc. Vor apărea dovezi în cazul unui proces pe care îl ai de mai mult timp și îl vei câștiga. Mai sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvi legate de casă și job, dar și în relațiile cu unele persoane.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană te va aborda imediat ce prinde ocazia și te invită la o ieșire în oraș. Relațiile cu superiorii se vor repara și ei o să se țină de curând cu lucrurile pe care ți le-au făcut atunci când a început pandemia.

Gemeni

O colaborare la locul de muncă sau un bonus o să-ți aducă niște bani în plus și o să te ajute cu cheltuielile următoare. Este posibil să stabilești întâlniri cu partenerii de afaceri și să vezi dacă merită să începeți un nou proiect.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți faci curaj să le ceri șefilor ceea ce ai nevoie și îți vor oferi până luna viitoare. Vei face o schimbare în viața profesională și te apuci de noi activități care-ți stârnesc interesul.

Leu

Ai niște datorii mai vechi și trebuie să faci tot posibilul ca să le achiți. Va urma o perioadă mai bună în plan financiar și poate chiar vei primi ajutor de la membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să-ți achiziționezi noi gadget-uri care să te ajute la munca de acasă sau chiar la cursurile online. Nu este exclus să ai parte de dificultăți cu aceste cursuri, dar lucrurile se vor așeza în curând.

Balanță

Astăzi sunt șanse să ceri un împrumut la bancă pentru o nouă casă sau mașină sau pentru a plăti taxele de studiu. Ai de luat niște bani și ar trebui să acționezi și să trimiți cereri și e-mail-uri pentru a intra cât mai rapid în posesia lor.

Scorpion

O să primești răspunsurile de care aveai nevoie la niște întrebări sau cereri depuse cu mai mult timp în urmă. De asemenea, începi să rezolvi lucruri și situații și trebuie să te obișnuiești cu noile condiții de lucru sau de studiu. Succesul o să apară cu timpul.

Săgetător

Ai nevoie să scapi de problemele care nu-ți dau pace și ar trebui să ceri ajutorul cuiva case se pricepe. Cineva îți propune o colaborare și speră să te implici cât mai mult pentru a obține succes de pe urma proiectului.

Capricorn

Ai de gând să achiziționezi câteva lucruri necesare pentru locuință la un preț destul de bun. Astăzi vei obține bani sau aprobări, ori vei găsi o casă mai mare sau te vei apuca de activitățile la care visai de mult timp. În orice caz, este foarte posibil ca unul dintre aceste lucruri să se împlinească.

Vărsător

Faci cursuri online și te gândești să schimbi o materie, un curs sau chiar o grupă pentru a te ajuta să te adaptezi mai bine. Poate că obții niște bani și verifici ce cheltuieli ai de făcut luna aceasta a să poți scăpa de facturi, dar să și rămâi cu ceva pus deoparte.

Pești

O persoană apropiată ți-ar putea face o surpriză. Poate să-ți ofere un cadou, să pregătească masa sau să rezolve o situație ca să te scutească pe tine. Ai parte de vești bune și se vor desluși niște lucruri care te încurcau. Reușești să faci față oricărui obstacol.

ADVERTISEMENT