Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 6 iulie 2020. Leul este pregătit să-și pună ordine în gânduri

06.07.2020 | 08:32
Horoscop Neti Sandu pentru luni 6 iulie 2020 Leul este pregatit sasi puna ordine in ganduri
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale pe parcursul acestei zile. Potrivit horoscopului pentru luni, 6 iulie 2020, zodiile au de rezolvat anumite lucruri și mai ales, de reparat.

Renumitul astrolog de la Pro TV spune că nativii au de dus la capăt câteva sarcini, înainte de a începe altele noi. Este foarte important ca zodiile să păstreze armonia din jurul lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru această zi. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 6 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Proiectul de la începutul anului prinde contur. Succesul este la doar un pas. Ai de reparat niște lucruri prin casă, mergi să cumperi materiale.

ADVERTISEMENT

Taur

Întâlnire cu rudele apropiate. Nu este exclus luarea unor decizii care țin de familie. Drumuri de făcut legat de anumite documente care au expirat.

Gemeni

Semnarea unui contract îți aduce zâmbetul pe buze. Primești o sumă importantă de bani, dar mai ai de făcut câteva formalități.

ADVERTISEMENT

Rac

Veste mare legat de o locuință pe care vreți să o cumpărați. Astăzi aveți câteva sarcini în plus de rezolvat la serviciu, dar pentru asta primiți și bani.

Leu

Ești pregătit pentru o plecare pentru a-ți pune ordine în gânduri. La locul de muncă ai mai multe responsabilități, nu rata ocazia pe care ți-o oferă șefii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apropiere majoră legat de o persoană cu care ați vrea să începeți o relație. Vă gândiți tot mai serios să începeți o afacere, dar pentru asta aveți nevoie de un împrumut de la bancă.

Balanță

Aplanează din start orice conflict ai avea cu partenerul de viață. Fii calm și nu fii pus pe ceartă. Semnarea unui contract vă oferă o impresie bună la serviciu.

Scorpion

Pleci câteva zile la munte pentru a-ți încărca bateriile. Ai de rezolvat câteva chestiuni legat de familie. Este foarte posibil să te muți în casă nouă.

Săgetător

O sumă de bani intră în posesia ta, în sfârșit. Cheltuie cu cap și cumpără ce ai nevoie pentru casă. Comunicare bună cu persoanele de sex opus.

Capricorn

Vizită neașteptată din partea rudelor mai îndepărtate. Planuri pentru reamenajarea locuinței sau de ce nu, pentru o viitoare nuntă.

Vărsător

Mașina are nevoie de reparații urgente. Poate ar fi timpul să o schimbați. Reușită în plan profesional unde sunt șanse mari să primești o sumă de bani.

Pești

Numai cu înțelepciune vei ajunge să fii fericit. Mare atenție la bani, ai de plătit niște datorii pentru că ai rămas în urmă cu ele.

ADVERTISEMENT