ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 30 iunie 2020. Taurii merg la un interviu surpriză, Leii primesc mână liberă de la șefi

Autor: Mioara Ciuta | 30.06.2020 | 12:31
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 30 iunie 2020. Taurii merg la un interviu surpriză, Leii primesc mână liberă de la șefi
Horoscop pentru marți, 30 iunie 2020, indicat de Neti Sandu

Horoscopul prezentat de Neti Sandu marți, 30 iunie 2020, ne aduce astăzi vești bune. Azi trebuie să fim mai relaxați, vor veni și meritele mult așteptate, depășim și niște greutăți.

ADVERTISEMENT

Fiecare zodie va avea câte un element specific, unele vor avea succes, altele mici discuții, până la urmă, totul se termină cu bine.

Vibraţia zilei este 3 și uite așa ne putem aștepta la afaceri care înfloresc, dăm lovitura și pe partea de comunicare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu, marți, 30 iunie

HOROSCOP 30 IUNIE BERBEC

Aveți energie pentru schimbări, pentru a planifica o vacanță mult dorită, vă găsiți și cazare. Este timpul să faceți câteva schimbări la voi, pentru că această schimbare va aduce mult bine în viața voastră și această stare va fi prezentă 7 luni în viețile voastre.

HOROSCOP 30 IUNIE TAUR

Mergeți la un interviu, deși inițial vă era teamă, nu aveați curaj, însă nu o să regretați, totul se va termina cu bine. Vă gândiți la o escapadă de weekend, la niște activități care să vă ajute în recreere. Mergeți și cu cei mici să practicați un sport.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 30 IUNIE GEMENI

Este posibil să vă intre niște bani în conturi, poate fi vorba și de niște economii. Vi se aprobă un credit, mergeți și la un interviu. Sau sunteți acceptați la o școală.

HOROSCOP 30 IUNIE RAC

Plecați câteva zile pe undeva ca să nu pierdeți banii e un bilet ce l-ați luat în avans. Rezolvați și probleme mai vechi. Pe plan profesional o să vă meargă mai bine, primiți o diplomă, niște acte, poate o moștenire.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 30 IUNIE LEU

Șefii au încredere în strategia voastră, așa că veți fi creativi și dați frâu imaginației. Este posibil să vă cumpărați o locuință, ori să amenajați casa pe care deja o aveți. Urmează evenimente plăcute.

HOROSCOP 30 IUNIE FECIOARĂ

Vă convingeți că persoana de lângă voi este cea alături de care vreți să petreceți toată viața. Vă amânați niște proiecte, munca de la serviciu, dar reveniți în forță la jumătatea lunii iulie.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 30 IUNIE BALANŢĂ

Vă pregătiți de o lansare, însă o amânați pentru că nu ați executat toate elementele necesare. Recuperați și niște bani, munca va fi la fel de grea și veți sta mult la birou, însă vi s-au promis niște beneficii și trebuie să aveți răbdare să le dobândiți.

HOROSCOP 30 IUNIE SCORPION

Vă gândiți la o afacere, poate cu un prieten sau o cunoștință care vă abordează în direcția asta. Primiți și niște ajutor la serviciu. Apoi plecați în vacanță.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 30 IUNIE SĂGETĂTOR

Plătiți ratele la bancă, niște datorii, după ce ați primit niște bani. Poate vi se mărește salariul, veniturile vi se rotunjesc.

HOROSCOP 30 IUNIE CAPRICORN

Câștigați un proces și urmează să primiți bani în urma sentinței, rezolvați și o situație care v-a stresat în ultima vreme. Reluați niște colaborări, vedeți dacă vă mai convin termenii.

HOROSCOP 30 IUNIE VĂRSĂTOR

Aveți grijă cu sănătatea, ar trebui să mergeți mai des la medic și să nu vă mai neglijați. Vă gândiți să vă schimbați și casa, să vă cumpărați ceva nou.

HOROSCOP 30 IUNIE PEȘTI

Un prieten sau o cunoștință cu care v-ați certat revine în viețile voastre, însă de această dată vă veți înțelege mai bine. Este posibil să începeți o colaborare nouă. Apar și cheltuieli neprevăzute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!