Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 iulie 2022. Gemenii au mari șanse să primească bani

Neti Sandu a dezvăluit care sunt previziunile pentru sâmbătă, 16 iulie 2022. Conform horoscopului, se anunță o zi plină de recompense, iar unii nativi au parte numai de bucurii.
16.07.2022 | 09:42
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 16 iulie 2022 Gemenii au mari sanse sa primeasca bani
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 iulie 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a dezvăluit că nativii vor primi multe vești bune, sâmbătă, 16 iulie 2022, mai ales în plan personal. Vibrația zilei este 7, ceea înseamnă că oamenii vor da dovadă de înțelepciune și de maturitate.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 16 iulie 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Este posibil să te muți în casă nouă și să dai o petrecere pentru a sărbători acest lucru sau poate că ai primit o mărire de salariu, ai absolvit studiile sau chiar te-ai logodit. În orice caz, ai motiv de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o petrecere de absolvire, fie a ta, fie a cuiva drag care te cheamă să vă bucurați împreună de rezultatele obținute în ultima perioadă.

Gemeni

Ai mari șanse să-ți intre în cont bani pe care îi așteptai de mult și cu această ocazie o să pleci într-o vacanță prin țară pentru a-ți recăpăta energia.

ADVERTISEMENT

Rac

Un eveniment în familie, o nuntă sau altceva, te ajută să te reunești cu prietenii și veți petrece clipe frumoase împreună.

Leu

Se poate să fii naș de cununie sau de botez, în orice caz, ceva care să te pună la loc de cinste și o să ai parte de momente emoționante.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Rudele o să te invite la o zi de naștere, prilej cu care care o să-ți încarci bateriile și o să te bucuri de prezența celor dragi în viața ta.

Balanță

O să cunoști pe cineva care reprezintă idealul tău de partener și o să puneți bazele unei relații. Împreună, o să treceți mai ușor prin viață, spune astrologul de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești invitat să pleci într-o scurtă plimbare, așa că te grăbești să termini cât mai repede sarcinile pe care le ai de rezolvat pentru a putea merge.

Săgetător

Ai nevoie să ieși din casă, să te relaxezi. Ai noroc că ai parte de oamenii potriviți în viața ta, iar cineva o să te scoată afară.

Capricorn

Participi la un eveniment important care o să îți facă mare plăcere. Poate fi vorba despre o cununie sau chiar un botez.

Vărsător

Este posibil ca munca ta din ultima vreme să fie recunoscută public și să fii felicitat pentru faptul că ai livrat un produs de înaltă calitate.

Pești

Se poate să participi la un eveniment, o petrecere sau în târg în aer liber, pentru a ieși din rutina zilnică și a te simți bine.

ADVERTISEMENT