Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020. Noroc în dragoste pentru mai multe zodii

07.11.2020 | 10:03
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020 preconizează o zi aflată sub semnul relaxării, semnele zodiacale se vor destinde. Mai mulți nativi vor întâni sau reîntâlni oameni care vor aduce speranța începerii unei relații.

Totodată, ziua vine cu posibilitatea revederii unei persoane apropiate, posibilitate care aduce bucurie. E un om care trezește sentimente plăcute și dorința de a-l ține aproape.

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV anunță că vibrația zilei este 7 și ne putem baza pe intuiție pentru a lua anumite decizii. 

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Există posibilitatea să puneți pe roate relația cu partenerul de viață, sunt lucuri care nu mergeau bine de ceva vreme, dar amândoi sunteți dipuși să rezolvați conflictele. Poate să apată cineva care să vă propună o discuție de afaceri, veniți cu idei pentru a o îmbunătăți și ar putea să vă aducă câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT

Taur

O să vă întâniți cu cineva care a bătut drum lung până să ajungă și vă bucurați de revederea acelui om și de petrecerea timpului împreună. Apar anumite nevoi ale membrilor familiei și vă străduiți să-i ajutați, le duceți anumite lucuri sau le trimiteți prin cineva. Nu vă place să știți că au lipsuri.

Gemeni

Aveți nevoie de distracție și acest lucru vă face crativi cu privire la modul în care ați putea să vă petreceți timpul, vă vin idei multe despre cum ați putea să vă destindeți. Ziua aduce și apariția unui om cu care ați mai vorbit ocazional, dar vine hotărât pe fapte mari, vrea o relație. Are toate șansele să obțină una, care se va dovedi promițătoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță o reușită în plan personal, dar nu vă privește direct. Poate o să ajutați unii oameni apropiați să-și rezolve problemele din relația care s-a răcit la un punct. O invitație a cuiva pentru o plimbare în parc ar putea să fie acceptată, dacă nu aveți prea multe lucuri de făcut și vă place să mergeți pe jos.

Leu

Primiți vizita cuiva care își dorește mai mult de la voi, lucru pe care nu i l-ați permis pentru că nu sunteți disponibil în acest moment. În plan profesional o să aveți o întâlnire cu cineva pentru o discuție de afaceri care ar putea să aducă bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt anunțate niște cheltuieli pentru astăzi, poate ieșiți pe afară sau cumpărați diverse lucruri, chiar și online ca să nu faceți prea mare efort. În plan profesional poate să apară o asociere cu un om de același calibru și o să vedeți valoarea ei în funcție de câștigurile financiare.

Balanță

Ziua vine cu destule treburi acasă, redecorarea sau curățenia generală vă va aduce confort și prospețime. Aveți posibilitatea de a face pace cu un om care se supărase pe voi, un telefon sau o întâlnire la o cafea o să rezolve conflictul și o să vă aducă pace interioară.

Scorpion

Aveți multe lucruri de care să vă ocupați acasă, dar găsiți timp și pentru a-l petrece cu cineva din familie. O să vină în vizită un frate sau o soră în a doua parte a zilei. Se poate și să primiți ceva de la un apropiat care locuiește în altă parte, un cadou sau un pachet cu alimente naturale.

Săgetător

Poate o să aveți cheful necesar pentru a face o plimbare la un târg ca să vedeți ce e pe acolo, posibil să fie un târg de sezon. O să vă îmbunătățiți starea de spirit și o să vă ridicați moralul cu ajutorul discuțiilor cu prietenii, chiar și online, dacă nu vă puteți vedea față în față.

Capricorn

Vești bune în plan sentimental, un om pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme apare cu posibilități sporite de a demara într-o relație pe care ați lăsat-o să moară în trecut, dar v-ați dat seama că sunteți perechea perfectă, între timp. Poate să vină și cererea unei pesoane pentru un sfat legat de afaceri, care ar putea să vă aducă câștiguri pentru consultanță.

Vărsător

Apare un om care a lipsit vreme îndelungată și căruia i-ați dus dorul. Reîntâlnirea vine cu posibilitatea începerii unei relații solide care vă va schimba perspectivele sentimentale și ar putea să ducă până la întemeierea unui viitor împreună.

Pești

Organizați o reuniune de familie pentru a pune la punct niște chestiuni legate de sarcinile fiecăruia și de organizarea banilor, puneți la punct listele de cumpărături sau investițiile viitoare. Există și posibilitatea să întâniți un om, fără să fiți pregătiți pentru impresia profundă pe care o să v-o lase și o să se nască dorința să îl revedeți.

ADVERTISEMENT