Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 decembrie 2020. Fecioarele au o zi plină

18.12.2020 | 08:03
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 18 decembrie 2020 Fecioarele au o zi plina
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru vineri, 18 decembrie 2020, aduce un program încărcat pentru nativi, însă au energia necesară pentru a trece cu bine peste provocările acestei zile.

Astrologul de la Pro TV menționează că zodiile vor primi ajutor pentru a-și termina la timp toate sarcinile. Se anunță și sume consistente de bani pentru această zi.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9, ceea ce înseamnă că nativii își vor stabili obiectivele și vor avea succes la toate. Află din rândurile de mai jos ce-ți rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 18 decembrie 2020

Berbec

Te întâlnești chiar și online cu cineva care plănuiește o petrecere de sărbători și rămâne de văzut cum âși faci programul pentru a putea participa. Poate pleci într-o deplasare și îți vizitezi niște prieteni sau rude, lucru care te va face să te simți bine.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci tot ce poți pentru a te achita oblogațiile financiar, dar șu morale. Apar câștiguri suplimentare și sunt suficienți bani pentru a le cumpăra celor dragi cadourile pe care și le doresc.

Gemeni

Viața de cuplu merge foarte bine și ai parte de armonie și înțelegere cu partenerul. Ceri ajutorul unor persoane care să te ajute să-ți termini toate sarcinile, ca să nu rămâi cu ele.

ADVERTISEMENT

Rac

Reușite în plan financiar. Superiorii îți acordă o primă consistentă datorită rezultatelor bune pe care le ai. Ai reușit să-ți îndeplinești toate obiectivele pe care le-ai avut pentru acest an.

Leu

S-ar putea ca cineva să te ajute să-ți termini toate treburile. Apare cineva neașteptat și poate primești o invitație de Anul Nou, pe care este forte posibil să o accepți, mai ales că ți-a fost dor de acea persoană.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai mult de lucru acasă și poate ceri ajutorul membrilor familiei, Aprovizionezi cămara și le faci o vizită părinților sau bunicilor ca să le duci câteva bunătăți.

Balanță

Primești o veste bună de la o persoană care te va vizita de Anul Nou. Te implici într-o activitate de grup care va fi utilă nu doar pentru tine, cât și pentru cei din jur.

Scorpion

Cineva de care ți-a fost dor vine la tine și vedeți dacă puteți petrece timpul împreună măcar de Anul Nou. Strângi mai mulți bani zilele acestea și ai suficienți pentru a face o mică excursie cu cineva drag.

Săgetător

Faci niște cumpărături online și iei cadouri pentru cei dragi ca să-i surprinzi plăcut. Te bucuri de avantaje și reușite în perioada aceasta.

Capricorn

Ar trebui să te interesezi de ce își doresc ai tăi și să te preocupe sănătatea lor. Ai parte de succes în plan financiar și semnezi un contract care să-ți aducă venituri suplimentare la anul.

Vărsător

Este nevoie să faci o deplasare și rezolvi lucrurile, poate faci și o aprovizionare dacă tot ești pe drum. Vești bune de la o persoană dragă, poate vine de sărbători și petreceți câteva zile împreună.

Pești

Rezultatele de la locul de muncă sunt apreciate și poate te așteaptă o primă mai consistentă de Crăciun. Primești înapoi toți banii care ți se cuvin, mai ales că vin sărbătorile.

ADVERTISEMENT