Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 27 februarie 2021. Motive de sărbătoare pentru Capricorni

27.02.2021 | 09:52
Horoscop Neti Sandu sambata 27 februarie 2021 Motive de sarbatoare pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 27 februarie 2021, anunță o zi marcată de succes. Nativii se află pe o culme, lucru dobândit prin propriile eforturi.

Astrologul de la ProTV spune că semnele zodiacale trebuie să dea dovadă de sinceritate atat față de ei, cât și de oamenii din jur. Acest lucru va influența bunul mers al lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este cifra 9. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 27 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Familia se reunește pentru unele lucruri care vă privesc pe toți. Revederea celor dragi vă aduce bucurie și vă simțiți în siguranță, înconjurat de oamenii apropiați.

Taur

Se vor lămuri lucrurile într-o chestiune sentimentală. Mergeți pe încredere, veți primi și dovezi de fidelitate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua anunță o plimbare. Faceți un drum către un om care vă așteptă sau o plimbare într-o stațiune de agrement, pentru a vă relaxa alături de cei dragi.

Rac

Oamenii apropiați vin cu propuneri de a ieși din casă. Nu vă uitați la bani și le ascultați îndemnul, ieșiți la o terasă sau în parc. E vremea să vă relaxați și să luați o gură de aer.

ADVERTISEMENT

Leu

Chestiunile profesionale vă țin mintea acupată în această zi. Cu toate acestea, e posibil să amânați până la începutul săptămânii viitoare răspunsul pentru o afertă de lucru. Trebuie să analizați bine lucrurile.

Fecioară

Situația care vă streseză de ceva vreme ar putea să-și găsească rezolvarea în ziua de sâmbătă. E posibil să aveți o discuție cu omul care e protagonistul acesteia, discuție care ar putea să lămurească lucrurile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ziua este influențată de planul sentimental. Poate să apară o întâlnire care să lămurească lucrurile în relația cu partenerul și veți pune bazele unui viitor strălucit împreună.

Scorpion

Neînțelegerile pe care le-ați avut cu un om apropiat nu sunt atât de grave încât să ducă la o ruptură definitivă. E o zi bună pentru o discuție sinceră, care să vă aducă împăcarea.

Săgetător

Profitați de ziua liberă pentru o pauză binemeritată. Doriți să vedeți oamenii apropiați, să respirați aer curat sau să faceți sport.

Capricorn

Aveți motive de sărbătoare în familie. O zi de naștere, un nou loc de muncă sau o cununie reunește familia. Aveți și resursele financiare necesare pentru a pregăti ceva frumos pentru oamenii dragi.

Vărsător

Ziua este marctă de chestiuni profesionale. Poate să apară șansa unei asocieri sau a unei colaborări, care să vă aducă un câștig fie în plan personal, fie în carieră.

Pești

Vă bucureți de compania unor oameni apropiați, cărora le-ați dus dorul. Aveți multe lucruri de vorbit. Sunteți într-o formă de invidiat.

ADVERTISEMENT