Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 10 decembrie 2021. Racii ar putea primi o primă

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 10 decembrie 2021. Urmează o zi destul de bună în care mai multe zodii s-ar putea să câștige bani pentru sărbători.
10.12.2021 | 08:07
Horoscop Neti Sandu vineri 10 decembrie 2021 Racii ar putea primi o prima
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 10 decembrie 2021. Conform astrologului de la Pro Tv, vibrația zilei este 1, iar nativii se vor concentra pentru a face mai mulți bani, mai ales că vin sărbătorile.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 10 decembrie 2021. Racii ar putea primi o primă

Berbec

Reușiți să vă convingeți șefii să semneze un act important pentru voi. Este posibil să plecați la drum. Poate mergeți la niște rude și decideți să petreceți acolo o zi, două, în cazul în care aveți bani.

ADVERTISEMENT

Taur 

Este bine să petreceți ceva mai mult timp cu partenerul de viață. Ați putea să vizitați un târg și faceți cumpărături. Puteți să vă faceți și planurile pentru sărbători.

Gemeni

Cineva încearcă să vă cucerească. Poate nu știți încă ce simțiți pentru acea persoană. O zi în care aveți o discuție cu șefii și clarificați unele probleme vechi. Nu este exclus să primiți niște bani.

ADVERTISEMENT

Rac

O să puteți cumpăra cadouri pentru cei dragi, pentru că primiți o primă de sărbători. În plan sentimental, lucrurile ar putea să stea bine. Totul depinde doar de voi.

Leu

Este posibil să lucrați la ceva care vă place. S-ar putea să vă caute cineva cu o ofertă de muncă. Aveți timp să decideți ce doriți să faceți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Uitați unele discuții din trecut și s-ar putea să vă întâlniți cu o persoană pe care nu ați mai văzut-o de mult. Urmează o zi în care vă pregătiți casa pentru sărbători. Așa o să fie mai ușor. Vă rămân de făcut doar cumpărături pentru Crăciun.

Balanță

Discutați cu șefii. Sunt toate șansele să primiți mai mulți bani. O mărire de salariu, o primă. S-ar putea să mai aveți de semnat niște acte, așa că încercați să rezolvați. Nu amânați pentru anul următor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Dacă vreți să vă asociați cu cineva, acum este momentul. Puteți totuși să realizați ce doriți și singuri.

Săgetător

Vă gândiți la o schimbare. S-ar putea să decideți să vă mutați în alt oraș. Vă grăbiți să rezolvați toate problemele pentru a vă apuca de alte proiecte anul următor.

Capricorn

O zi în care faceți destule drumuri și rezolvați tot felul de probleme. Reușiți să rezolvați treburile gospodărești și apoi aveți timp și pentru voi.

Vărsător 

Mai multe persoane încearcă să vă convingă să faceți o anumită activitate. Poate aveți de luat niște bani, astfel nu veți avea probleme zilele următoare.

Pești

Decideți să ieșiți din casă și să vă distrați, după ce primiți o sumă de bani. Vă ocupați timpul cu lucruri care vă fac plăcere.

ADVERTISEMENT