Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 12 februarie 2021. Leul are o întâlnire de afaceri profitabilă

12.02.2021 | 07:18
Horoscop Neti Sandu vineri 12 februarie 2021 Leul are o intalnire de afaceri profitabila
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 12 februarie 2021, aduce lucruri foarte frumoase pentru majoritatea semnelor. 

Munca multă și originalitatea sunt și ele pe primul plan în această zi, mai spune astrologul de la Pro TV. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte sunt dezvăluite în rândurile următoare. Descoperă ce au rezervat astrele pentru această zi de iarnă.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 12 februarie 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Întâlnire sau adunare cu un grup alături de care poți practica un sport. Posibilă întâlnire în scop filantropic, să ajuți oamenii aflați în impas.

ADVERTISEMENT

Taur

Se ivește ocazia să lansați niște produse care sunt bine primite de beneficiari. Astrele anunță că urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Gemeni

Posibilă vizită la părinți, la rude sau la niște prieteni care locuiesc în alt oraș. Lăsați deoparte tot stresul acumulat și relaxați-vă din plin.

ADVERTISEMENT

Rac

Faceți monetarul, scoateți lista de cheltuieli și vedeți dacă vă rămân bani pentru o escapadă turistică. Măcar să duceți copiii la zăpadă, la săniuș.

Leu

Posibilă întâlnire de afaceri chiar în weekend dacă astăzi sunteți mult prea ocupați. Vorbiți pe îndelete despre ce urmează să faceți mai departe în afaceri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vești dintre cele mai bune. Se anunță și o vizită în casa unor rude apropiate, dar și ele pot veni în trecere pe la voi să schimbați câteva vorbe.

Balanță

Întâlnire cu o persoană care a avut nevoie de un timp de gândire. Acum îți dă răspunsul dacă se poate muta sau nu la tine ca să vă armonizați.

Scorpion

Vă apucați de curățenie generală. E un motiv întemeiat pentru care faci asta acum și nu la primăvară, asta pentru că sunt șanse mari să te muți.

Săgetător

Vă puteți deplasa cu mare ușurință dacă există încrederea că locul unde ajungi este în siguranță. Sănătatea nu vă este pusă în pericol și condițiile sunt bune.

Capricorn

Primești niște bani de care uitasei și uite așa poți face doi pași pe afară. Profită de libertățile care sunt acum tot mai puține.

Vărsător

Posibil să luați niște bani și să mergeți undeva la aer curat, să faci puțină mișcare. Poate chiar reușiți să stați mai mult de o zi.

Pești

Se întâmplă ceva nou și bun, dar trebuie să scapi de restanțele care ți-au măcinat sufletul. Începe orice ai în minte pe curat.

ADVERTISEMENT