Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 9 aprilie 2021. Vărsătorul pleacă într-o scurtă excursie

09.04.2021 | 07:22
Horoscop Neti Sandu vineri 9 aprilie 2021 Varsatorul pleaca intro scurta excursie
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru vineri, 9 aprilie 2021, anunță o zi cu emoții de tot felul, zodiile îndreptându-se cu pași repezi spre Luna Nouă. 

Renumitul astrolog de la știrile Pro TV anunță că Luna este în descreștere și în curând vom avea cele două astre, Soarele și Luna, în aceeași zodie.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9. Descoperă și tu care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 9 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

E o efervescență care îți poate aduce recunoaștere publică și bani. E momentul să te reinventezi, ai suficiente resurse neexplorate.

ADVERTISEMENT

Taur

Te poți bucura de un succes și poți primi ceva bani, totul este să te menții pe poziții. Nu lăsa concurența să te depășească.

Gemeni

Ești solicitat din mai multe direcții. Reușești să faci față provocărilor și ai șanse mari să faci ceva în paralel cu munca, să-ți suplimentezi veniturile.

ADVERTISEMENT

Rac

Ieși pe piață cu ceva nou, care poate stârni interesul publicului țintă. Sunt șanse mari să te bucuri și de o recompensă pentru asta.

Leu

Cineva te curtează pentru un nou loc de muncă. Dacă te simți atras, nu te grăbi și așteaptă până luni pentru a oferi un răspuns concret.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ițele unei situații sunt serios încurcate. Trebuie să rezolvi totul dacă vrei să mergi mai departe și să progresezi la serviciu sau în afacerile particulare.

Balanță

Apar noi provocări la serviciu, dar ai parte și de beneficii. Ești prompt în replică, iar superiorii apreciază disponibilitatea ta.

Scorpion

Dedică mai mult timp familiei, numai așa rezolvi chestiunile importante. Fii mai atent la problemele de sănătate și vindecă-te.

Săgetător

E cineva care insistă și te roagă să vă vedeți. Fă-ți timp și nu mai amâna întâlnirea, mai ales că ești liber și poți ieși la cafea.

Capricorn

Alege o activitate care să te deconecteze și care să te ajute să te odihnești. Ai mare nevoie de o gură de oxigen și de baterii încărcate.

Vărsător

E o cheltuială neprevăzută, dar poate cu banii aceștia pleci undeva în afara orașului. Nu sta pe gânduri și ia din fondurile de rezervă.

Pești

E posibil să apară niște încurcături care îți dau programul peste cap. E momentul să improvizezi să nu se ducă totul de râpă.

ADVERTISEMENT