Life

Horoscop până la sfârșitul anului 2020. Trei zodii vor trece prin vânt și ploi, dar vor ieși mai întărite

29.07.2020 | 12:33
Horoscop pana la sfarsitul anului 2020 Trei zodii vor trece prin vant si ploi dar vor iesi mai intarite
ADVERTISEMENT

Îți prezentăm cel mai tare horoscop, valabil până la sfârșitul anului 2020. Au mai rămas 5 luni până la încheierea acestui an de coșmar pentru foarte mulți, iar perspectivele sunt inedite pentru aproape toate zodiile. Iată ce te așteaptă!

Horoscop până la finalul anului 2020, zodie cu zodie

Berbecii vor trece prin niște examene profesionale destul de dure mai ales în august și septembrie, iar în octombrie își vor reveni mai ales din punct de vedere financiar. Lunile noiembrie și decembrie aduc liniște și motive de bucurie pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte de multe schimbări mai ales în toamnă. Luna decembrie va fi cea mai bună din tot anul, chiar dacă semne de înviorare vor apărea încă din septembrie.

Gemenii sunt dispuși și ei să facă anumite schimbări, mai ales în modul în care relaționează cu cei dragi. Lunile septembrie și octombrie pot aduce cumpene emoționale, iar noiembrie și decembrie sunt lunile în care toate lucrurile intră pe un făgaș normal.

ADVERTISEMENT

Racii pot trece printr-o despărțire amoroasă neașteptată în august sau septembrie. Din octombrie încolo tot ce părea complicat în viața lor se simplifică parcă pocnind din degete.

Scorpionii își revin abia din 2021

Leii își revin după un debut dezastruos al anului. Vor avea din nou motive să zâmbească din luna august, iar în noiembrie, cei care își fac planuri să își mărească familia vor avea parte de surprize.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt puse în fața unor situații prin care nu au mai trecut niciodată, mai ales în august și septembrie. Din octombrie lucrurile devin excelente și pentru ele.

Balanțele au parte de o revigorare din punct de vedere spiritual, iar schimbarea în bine vine din septembrie.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu vor fi tocmai în apele lor până la sfârșitul anului, însă asta îi determină să fie mai prudenți, așa că vom mai auzi de năzbâtiile și realizările lor abia din 2021.

Săgetătorii vor fi sub protecție divină încă din luna august, când unele incertitudini se vor clarifica cu o viteză nemaivăzută. Au parte de surprize plăcute, neașteptate, în septembrie și decembrie.

Capricornii s-ar putea întoarce în august la o fostă iubire, iar în septembrie nu e exclus să își schimbe domiciliul și chiar locul de muncă.

Vărsătorii renunță un pic la latura lor sentimentală, visătoare, și iau în calcul o abordare ceva mai pragmatică, mai rațională pentru a-și rezolva problemele. Lunile septembrie și octombrie sunt cele mai dificile.

Peștii duc tot greul familiei în spate, însă din noiembrie totul se schimbă în bine și vor intra pe un nou drum, unul mai luminos și mai fructuos ca niciodată.

 

ADVERTISEMENT